dinsdag 8 april 2014

Eline De Munck naakt op het strand in Vietnam


Eline De Munck naakt op het strand in Vietnam

Presentatrice Eline De Munck is momenteel met vakantie in Vietnam en dat zullen haar volgers geweten hebben. De blondine zwiert immers tal van vakantiekiekjes op Instagram, niet in bikini of badpak, maar bloot. De laatste twee laten weinig tot niets aan de verbeelding over. Eline De Munck zonder kleren op het strand, oordeel gerust zelf.

Zo wil Eline De Munck haar seks: "Jij en ik, hier en nu!"

Eline De Munck heeft geen introductie meer nodig. Vlaanderens meest blonde boezem is populairder dan ook als presentatrice, media madam en schitterde als actrice in Crimi Clowns. Hoog tijd dus, dachten de mannen van P-magazine, om haar eens op de spreekwoordelijke rooster te leggen.

En welk thema leent zich beter dan 'seks' om Eline's b(r)oekje eens open te slaan? Inderdaad, wij konden er ook geen bedenken. Niet dat we interstellaire onderzoeken niet boeiend genoeg vinden, maar toch...als we mogen kiezen...

Als (vrouwelijke) BV krijgt ze natuurlijk op sociale media bakken kritiek en vunzige praat te verwerken. Maar daar kan ze gelukkig al mee om: "Via social media, Facebook en Twitter krijg ik berichtjes van kerels die 'mij wel eens willen pakken' of 'mijn dikke tieten willen zien terwijl ik hen pijp'." Allemaal zeer vervelend natuurlijk voor een bekende Vlaamse vrouw, maar Eline De Munck trekt er zich geen reet meer van aan.

Maar wie dacht dat de populaire 26-jarige blondine preuts was in bed (is er iémand die dat denkt?), heeft het uiteraard mis. En ook in 't begin van een relatie mag het meteen alle remmen los: "Geef mij op het vlak van seks maar 'jij en ik, hier en nu'. Liever geen volledig op voorhand geplande avond. Zo heb ik bijvoorbeeld ooit in een apotheek gedaan, bloot tussen de dozen met pillen."

Lekker handig natuurlijk wanneer, stel u voor, er nood zou zijn aan viagra of, en da's meer waarschijnlijk, anticonceptiemiddelen.

Wie al vergeten zou zijn wie die Eline De Munck nu weer juist is, hoeft deze week de P-magazine maar open te slaan, of naar de foto op de cover te kijken.

P-Magazine fotoshoot: Eline De Munck

Of Eline De Munck soms bedenkelijke aanbiedingen krijgt? “Jazeker, maar voor elke kerel die mij weleens wil pakken, is er ook een die mij laat weten dat hij nog liever zijn eigen kak opeet dan mij op tv te zien.” Tenzij die laatste opvatting ook voor u geldt: geniet van Elines shoot.

De make-under van Eline De Munck

Eline De Munck (26) laat niemand onberoerd in België. Voor de ene is ze onuitstaanbaar, voor de andere een vleesgeworden seksuele erotische natte droom. Maar waar uw voorkeur ook naar uitgaat, de ravissante en immer vrolijke blondine is opnieuw single.

Al hoeft dat niet te betekenen dat ze meteen met om het even wie tussen de lakens kruipt om haar lusten te botvieren. “Ik ben niet het meisje dat met iemand in bed duikt om de Kamasutra er in één ruk door te jagen. Ik heb tijd nodig.” Geduld, heren!

Behalve haar dagelijkse, schijnbaar op Duracell en ecstasy aangedreven passage in JIM Request Live, praat Eline De Munck tegenwoordig ook de vrijdagavondplaatjes aan elkaar op Q-music en presenteert ze sinds kort De make-under op Vitaya. Dat laatste lijkt een hele ommezwaai als we Ellektra – haar behoorlijk promiscue alter ego van enkele jaren geleden – even uit de beerputten der herinneringen opvissen. Gelukkig wacht ‘de nieuwe sexy Eline’ mij ongeschminkt op in een losse sweater, het haar achteloos achterover gegooid en met een paarse zonnebril als enige opvallende ornament: helemaal in de stijl van haar recentste televisionele worp.

Bij nader inzien zou Ellektra de perfecte kandidate geweest zijn voor De makeunder.
Eline De Munck: “Dat was dan ook een personage dat die look nodig had. Ik ga heus niet in een roze tutu en een korset naar de bakker. Eenmaal ik opgetreden had als Ellektra, verdween dat personage opnieuw in de koffer. Vergelijk het met een stripster. Zij loopt thuis ook niet rond in haar werkkleren, hè.
»Een laag schmink zorgt er voor mij wel voor dat ik makkelijker in een rol kan kruipen en zonder schroom mijn ding kan doen.”

Dus zo’n make-under is niet op jou van toepassing?
Eline De Munck: “Ik dacht het niet. Ik ben niet het type dat constant voor de spiegel staat. Mijn haar achterover kammen en een slobbertrui aantrekken, meer hoeft dat voor mij niet te zijn.
»Ik word elke dag volledig opgemaakt bij JIM en Vitaya. En om heel eerlijk te zijn: ik kan dat zelf niet eens. Ik zou langs geen kanten weten hoe ik met de helft van die make-upspullen aan de slag moet. Trouwens, onder vrienden hoeft heel die verfwinkel niet, toch?”

“De eroticabeurs presenteren was een kwestie van nieuwsgierigheid. Er waren alvast niet veel blote piemels in het publiek te zien.”

Eind vorig jaar presenteerde je de Eroticabeurs. Je kinky kantje is dus blijkbaar niet alleen op het tv-scherm te zien.
Eline De Munck: “Het heeft meer met nieuwsgierigheid te maken. Ik was er nog nooit geweest, dus wilde ik dat graag eens van dichtbij zien. Toen ze mij vroegen om te presenteren, heb ik dan ook niet getwijfeld. (lacht)
»Veel mensen denken dat er op de Eroticabeurs enkel vieze topless ventjes rondlopen, die constant aan het podium staan om onder je rok te kijken en vervolgens naakt foto’s te nemen. Maar ga naar een pensenkermis waar Natalia optreedt en diezelfde perverts staan er ook. Over het algemeen waren dat heel normale mensen, onder hen ook veel vrouwen. Wegduiken voor een langsvliegend kwakje heb ik dus niet moeten doen. En blote piemels waren er in het publiek al evenmin te zien.” (lacht)

Heb je iets gekocht op de beurs? Ik geloof nooit dat je met lege handen naar huis gegaan bent.
Eline De Munck: “Toch wel! Alhoewel, ik heb een flesje massageolie gekregen. Maar ik had weinig zin om en plein public dildo’s te kopen. Dat had ik er zelf wat over gevonden.”

Wat ligt er zoal verstopt in je nachtkastje?
Eline De Munck: “Dat is voor mij een weet, voor jou een vraag. Ik ben meestal een flapuit, maar over speeltjes praat ik niet. Op dat vlak blijf ik op mijn hoede. Ik mag nog iets overlaten aan de fantasie van jullie lezers, hè.”

De shoot, foto's en het bijbehorend interview vindt u in P-magazine terug.

Eline De Munck poedelnaakt

Eline De Munck wil blijkbaar niet onderdoen voor Natalia. Hield deze laatste haar kleren nog aan tijdens haar vakantie in Thailand, dan ging Eline toch een stapje verder en deed ze (op het eerste zicht) echt alles uit, haar borsten naakt. Eline De Munck liet zich fotograferen voor een reisgezel en zette de foto's online. Nog meer van dit Eline....maar dan wel de fotograaf aan de juiste kant plaatsen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten