maandag 20 januari 2014

Eline De Munck poseert als naaktmodel in 'Het Perfecte Koppel'


Eline De Munck poseert als naaktmodel in 'Het Perfecte Koppel', een relationele derby der lage landen

In de zesde aflevering van 'Het Perfecte Koppel' op zondag 19 januari is Marcel Vanthilt scheidsrechter van een heuse interland. De Nederlandse schone Gelein van Kampen (26), een Eline De Munck lookalike,  verhuisde drie jaar geleden van haar kamer in Amsterdam naar een rijhuis in Aarschot.

Geluksvogel Roeland Holemans (30) legt zondag aan Marcel uit hoe hij erin geslaagd is om Gelein uit haar caravan te lokken. In deze relationele derby der lage landen staat wederom tienduizend euro op het spel.

De onstuimige Nederlandse Gelein leerde de rustige Aarschottenaar Roeland kennen op een camping in Frankrijk. Ze zat in zak en as na de nederlaag van het Nederlandse elftal tegen Spanje op het WK voetbal in 2010. En ze vond op het juiste moment troost in de armen én aan de lippen van Roeland. Gelein liet alles-behalve haar kat- achter in Amsterdam en trok bij hem in.

Gemakkelijk was het niet om te aarden in Aarschot. 'Rust is leuk, maar Aarschot is wel héél rustig', zegt feestbeest Gelein. Ook de taal vormde een barrière. 'Ik kon eerst mijn schoonvader niet verstaan. En wanneer ik Roeland vertelde dat ik dringend moest poepen, keek hij even vreemd op.' Intussen voelt sexy Gelein zich zo goed in de parel van het Hageland, dat ze bereid is om voor Roeland het Aarschots dialect onder de knie te krijgen. Of dat lukt, moet zondag blijken.

JIM-VJ en zangeres Eline De Munck presenteerde de Ero-Expo eroticabeurs in Hasselt.

Roeland schildert en tekent, en Eline De Munck is bereid gevonden om als naaktmodel te poseren voor een schilderij. 

Snelcursus Nederland
Roeland probeert van zijn kant zijn liefde voor Nederland bij te spijkeren. Ver gaat die voorlopig niet. 'Koninginnedag is flauwekul, het bier trekt op niet veel en vooral de feestmuziek is niets voor mij', zegt hij. Marcel krijgt de hulp van een bekende Nederlander om Roeland op andere gedachten te brengen.

Hoe grenzeloos is de liefde tussen een gezellige Belg en een uitgelaten Nederlandse nog na een relatietest die 48 uur en vijf quizrondes overspant? Het antwoord volgt in de zesde aflevering van 'Het Perfecte Koppel' met als gast Eline De Munck.

Productiehuis deMENSEN heeft de Çavaria Media Award gewonnen voor het programma 'Het Perfecte Koppel' dat wordt gepresenteerd door Marcel Vanthilt.

De Çavaria Awards worden uitgereikt aan medestanders van holebi's en transgenders.

In 'Het Perfecte Koppel' werd het huwelijksaanzoek van het lesbische koppel Saar van Pottelberghe en Barbara Van Speybroeck uitgezonden.

De bewuste uitzending van februari 2013 had 1,1 miljoen kijkers, een enorme duw in de rug voor de zichtbaarheid van lesbische koppels dus. Tijdens het gesprek met Barbara Van Speybroeck, gewezen woordvoerster van Wel Jong Niet Hetero, bleekt dat ze in verwachting is van een tweede kindje. Ze vroeg aandacht voor de erkenning van meemoeders.

De Media Award wordt uitgereikt aan tv-programma’s, radioshows, tijdschriftenrubrieken, auteurs, krantenredacties, enzovoort die het afgelopen jaar het holebi- en transgenderthema op een positieve manier aan bod lieten komen.

Andere genomineerden waren FremantleMedia Belgium, dat het programma 'Uit de Kast' maakte, dat werd gepresenteerd door Roos Van Acker.

Uitgeverij Luc Pire dankte haar nominatie aan de publicatie van het boek van Hassan Jarfi: 'Ihsane Jarfi, le couloir du deuil'. Daarin vertelt Hassan over zijn zoon die het slachtoffer werd van een homofobe moord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten