dinsdag 29 oktober 2013

Eline De Munck opnieuw topless in Crimi Clowns film de Movie


Eline De Munck opnieuw topless in Crimi Clowns film de Movie


Onlangs is 'Crimi Clowns: de Movie' in première gegaan, de film zou nog harder zijn dan de tv-serie van Luk Wyns. Ook de borsten van Eline De Munck spelen weer een prominente hoofdrol.

Eline De Munck: 'er Hangen Dingen Op Mijn Borsten'

Juicht, Vlaanderen, juicht, want Crimi Clowns, de film, komt er aan en Eline De Munck trekt weer alle registers open - lees: haar kleren uit.

Op 3 april 2013 zitten wij alvast ergens ten lande in een cinemazaal te genieten van de langspeelfilm van Luc Wyns. De heerlijke zwarte humor, de spitsvondige dialogen en de grote comeback van Luc Wyns, die, net als Sven De Ridder veel te lang onderschat werd.

Maar waar we echt helemaal voor op het puntje van onze stoel zullen zitten, zijn de scènes met Eline De Munck, want die gaat, net zoals in de televisiereeks, weer met blote borsten voor ons dansen.

Zelf is Eline De Munck er behoorlijk gerust in: "Natuurlijk zal ik weer commentaar krijgen op mijn naakte tetten, maar de uitdaging van een extreem personage vind ik net zo leuk. Marie Vinck en Maaike Neuville lopen ook wel eens met hun borsten bloot in een film", zo vertelde Eline.

Daar heeft ze een punt, want we hebben Marie Vinck inderdaad al betrapt op een naaktscène hier en daar op TV of in de Vlaamse cinema, maar kom, we waren bij Eline: "Ik sta er niet helemaal in mijn blootje. Ik heb nog een slipje aan en van die dingetjes op mijn tepels", aldus de wulpse blondine in het Nieuwsblad.

Eline De Munck is momenteel te bewonderen in de Vlaamse cinemazalen in de film: Crimi Clowns The Movie. Eline was eerder al te zien in de gelijknamige televisie-serie en maakt opnieuw haar opwachting in de film.

Crimi Clowns The Movie zit net als Crimi Clowns de serie weer vol met grappige, absurde en keiharde humor. Ook ontbreken de mooiste bekende Vlaamse actrices niet op het appel, Silke Becu, Sura Dohnke, Ellen Schoeters, Katja Römer-Schuurman en Eline De Munck geven zich weer helemaal bloot in nachtclub Heaven.

Eline De Munck speelt er de rol van nachtclub stripdanseres en zangeres.

Eline De Munck gaat dus opnieuw naakt voor Crimi Clowns. De dame herneemt haar rol als sexy stripdanseres in de film rondom de serie van Luc Wyns.

"Natuurlijk zal ik van sommige mensen wel weer commentaar krijgen: Amai, die durft. Maar de uitdaging van een extreem personage vind ik net zo leuk. Ik ben daar trouwens ook niet alleen in he. Marie Vinck loopt ook wel eens met haar borsten bloot in een film. Bovendien sta ik niet helemaal in mijn blootje.

Ik heb nog een kort slipje aan en van die dingetjes op mijn tepels. Het bloot past ook perfect in de context van deze film, waarin het er behoorlijk ruig aan toegaat. Functioneel bloot heet dat", aldus De Munck in Het Nieuwsblad.

Kimberley Klaver en Eline De Munck ook naakt in Crimi Clowns the movie

Actrices Kimberley Klaver en Eline De Munck, die al bloot te zien waren in de serie Crimi Clowns, in Nederland uitgezonden door Veronica en in Vlaanderen 2BE, gaan ook in de bioscoopversie van de serie weer uit de kleren….

De serie was een kijkcijferhit voor Veronica, en wie de tv-reeks Crimi Clowns heeft gevolgd, is het vast niet vergeten: Eline De Munck (24) die als stripdanseres bloot in hoogst over het podium kronkelt.

En ook de evenzeer naakte Kimberley Klaver trok de aandacht. Beide dames gaan dan ook maar weer uit de kleren voor de bioscoopversie, die 3 april 2013 in première gaat.

Ze klinkt misschien nog niet zo bekend in de oren, maar we herkennen ze al nauwelijks met haar kleren aan: Sura Dohnke mag er wezen. En dat vonden de makers van Salamander ook en Crimi Clowns. Vandaar dat ze compleet uit de kleren mocht.

Knoop haar naam alvast stevig in uw rode oren: Sura Dohnke. Sura voor de vrienden. Actrice & fotomodel, twee vliegen in één klap. Maar over klappen gesproken: zulke schoonheid verdient zonder twijfel een applaus inclusief staande ovulatie. Een kont die zachter is dan het summum van het Sleepy-hoofdkussen-aanbod en een voorgevel waarvan Peter Paul Rubens zich spontaan omdraait in zijn graf. Van opwinding weliswaar.

Onlangs mocht ze haar vleselijke charmes tentoonspreiden in Crimi Clowns. Zonder compassie, zoals het hun reputatie betaamt. Pure kunst. Iets minder vrijgevig waren ze bij Salamander, maar het kon er nog net door. Sabrina (Sura) ontmoet ene Joachim (Koen De Bouw). Voortplanten is onze enige reden van bestaan, dus verliezen ook zij geen enkele seconde. En plots komt daar Sura’s kont goeiedag zeggen. En nog eens plots zijn daar haar borsten en tepels. Alweer pure kunst. Maar omdat u toch niet verzadigd zou zijn met deze beelden, hebben we die foto's van Crimi Clowns er ook bijgestoken.


Eline De Munck vindt het een doodnormale zaak om naakt te poseren. “Natuurlijk zal ik van sommige mensen wel weer commentaar krijgen: Amai, die durft . Maar de uitdaging van een extreem personage vind ik net zo leuk. Ik ben daar trouwens ook niet alleen in, hé.

Bovendien sta ik niet helemáál in mijn blote borsten. Ik heb nog een slipje aan en van die dingetjes op mijn tepels. Het bloot past ook perfect in de context van deze film, waarin het er behoorlijk ruig aan toegaat. Functioneel bloot, heet dat.”

En ook Kimberly Klaver heeft geen moeite met bloot, zoals ze recent vertelde. “Het is voor mij niet heel makkelijk om zo maar hup voor iedereen naakt te zijn. Het is toch wel iets dat privé is.

Maar als je eenmaal in die naaktscène zit en in je karakter, dan is het om het te doen na een tijdje niet meer zo erg. Het is gewoon werk als bekende actrice, het hoort erbij. Maar om het terug te zien dat vind ik wel een dingetje.”

Crimi Clowns is een fictiereeks voor 2BE en Veronica gecreëerd, geregisseerd en geproduceerd door Luk Wyns. De opnamen zijn in oktober 2011 gestart en duurden tot maart 2012. In het najaar van 2012 zijn reeds de opnames voor het tweede seizoen gestart. Het is de bedoeling dat dit in het najaar van 2013 wordt uitgezonden. In maart 2013 volgt ook een film van Crimi Clowns, Crimi Clowns: De Movie.

Wesley Tersago studeert aan de Amsterdamse Filmacademie, maar wordt daar na zijn vierde jaar aan de deur gezet. Hij komt terecht in de gangsterbende van zijn vader Ronny wanneer ze samen een elektrozaak overvallen. Met een van de gestolen fototoestellen besluit Wesley de praktijken van het genootschap op band te zetten. Wat volgt zijn gewelddadige, maar ook humoristische en zelfs emotionele scènes.

Rolverdeling

Johnny de Mol     Wesley Tersago     'Cameraman' van de serie en de zoon van Ronny. Hij is een getalenteerd filmstudent, maar werd van school gestuurd. Dit houdt hij geheim voor de rest van de bende. Het intelligentste, maar meest gestoorde bendelid. Zijn artiestennaam is Nonkel Wesley.
Luk Wyns     Ronny Tersago     Hij is de vader van Wesley. Heeft een voorliefde voor jonge vrouwen, drank en cocaïne, die hem uiteindelijk zijn tv-carrière kostten. Zijn artiestennaam is Clown Norry.
Manou Kersting     Lou De Man     Lou is een voormalig bokser, wat leidde tot een gebrekkig geheugen. De anderen maken hier geregeld misbruik van. Hij is in feite een goeie vent, maar kwam met de foute mensen in aanraking. Zijn artiestennaam is Clown Papalou.
Chris Willemsen     Mike Bolckmans     De dwerg van de bende. Lou heeft zo zijn vooroordelen over hem, maar Mike blijkt een enorm getalenteerde clown en gangster te zijn. Specialist in alarmsystemen en brandkasten. Zijn artiestennaam is Mini Mike.

Veerle De Jonghe     Rachel Tersago     De moeder van Wesley en ex-vrouw van Ronny. Kampt met een drankverslaving. Heeft nu een relatie met André de Polies.
Hilde Uitterlinden     Ma Tersago     Grootmoeder van Wesley. Grootste kwelduivel van haar zoon Ronny. Kiest partij voor Ronny's ex Rachel tijdens de scheiding.
Peter Thyssen     Jay Peeters     Bendelid, maar onbetrouwbaar. Hem uit de weg ruimen blijkt een moeilijke opdracht.
Frank Aendenboom     Jos den Dief     Gangsterbaas die steeds in een smetteloos pak gekleed gaat. Jos is een heler die Ronny financieel helpt en hem Mike aanbeveelt. Staat erop dat hij tijdig wordt terugbetaald.
Frank Lammers     † De Patron     Sponsor van de bende en restaurantuitbater van De Houten Lepel. Hij en Ronny zijn oude celgenoten. Licht ontvlambaar karakter en stikjaloers op zijn veel jongere vriendin Katja.

Kimberley Klaver     Katja Mermowitz     Serveuse in De Houten Lepel en vriendin van De Patron. Wil beroemd worden en is daardoor tot veel in staat. Haar artiestennaam is Clown Kakki.
Silke Becu     Amber Tersago     De zus van Wesley. Oogappel van vader Ronny en eindeloos zorgenkind. Studeerde rechten, maar besloot om naaktdanseres te worden. Heeft een drugsprobleem.
Abigail Abraham     † Flower Da Silva     Danseres van Braziliaanse origine en vriendin van Wesley.
 
Eline De Munck     Durga     De uitbaatster van de bendeleden hun 'stamkroeg', nachtclub de Heaven. Zorgt ervoor dat haar uitsluitend mannelijke cliënteel de zevende hemel en hun persoonlijke bankroet bereiken. Durga is lesbisch, en tongzoent er vrolijk op lus met haar vrouwelijke klanten. Ze zingt zelf topless in haar eigen club, maar heeft ook limieten. Als de Crimi Clowns midden in de nachtclub willen poepen, haalt ze de heet seksende drugsgebruikers uit elkaar. Het stoppen van de orgie komt Eline De Munck aka Durga duur te staan, als ze klappen krijgt.


    Joke De Winde: Corine
    Axel Daeseleire: Wim Leblanc
    Rudy Meuws: Philippe Deruyter
    Eddy Faus: Jarek Prezinski
    Ron Cornet: André de Polies
    Luc Caals: Maurice Van Rossum
    Ellen Schoeters: Inspecteur Vanessa Willems
    Sura Dohnke: Ingrid Maes
    Luk D'Heu: Patiënt
    Ludo Hellinx: Bruno
  
Tania Kloek: Verkoopster stickers Rode Kruis
    Diederik Ebbinge: Dhr. Dejongh
    Katja Römer-Schuurman: Mevr. Dejongh
    Roel Vanderstukken: Agent
    Camilia Blereau: Verpleegster hospitaal
    Elsie Moraïs: Studiozangeres
    Bob De Moor: Minister Stefan Mertens
    Moraad El Kasmi: Abdel Ben Sala
    Luc Verhoeven: Fred

Silke Becu (Crimi Clowns): ‘Dit verhaal begon voor mij allemaal tijdens een autorit … ‘

Zonder één minuut op het scherm geweest te zijn, hebben de Crimi Clowns van Luk Wyns nu al voor de nodige opschudding gezorgd in de nationale media door de naaktscène van Eline De Munck. En het mag gezegd en geschreven worden. De man achter De Backeljau’s en Eddy Stoefs heeft een reeks uitgewerkt, die in 2012 nog meer over de tongen zal gaan. Eén van de absolute nieuwkomers in het acteursgelid is de talentvolle Vlaamse actrice Silke Becu. Zij vertolkt de rol van Amber Tersago, de dochter van opperclown Ronny ‘Luk Wyns’ Tersago.

Silke Becu: ‘Ik kwam bij Crimi Clowns terecht dankzij dwergacteur Chris Willemsen. Wij hebben samen aan een relatief klein project gewerkt. Toen we samen een keertje in de wagen zaten, vertelde hij me over dit project van Luk Wyns. Volgens hem was Luk nog op zoek naar enkele vrouwenrollen, die mee in dit verhaal wilden stellen. Chris beloofde me toen dat hij mijn Curriculum Vitae een keertje ging doorsturen. Een poosje later kreeg ik telefoon van Luk zelf met de uitnodiging om naar de casting te komen. Na twee castings was de kogel door de kerk. Silke werd Amber in de Crimi Clowns. En het is een vrij heftige rol om te spelen. Amber is namelijk het tegenovergestelde van wie ik in het dagelijkse leven ben. Ze heeft een heftige persoonlijkheid. In het verhaal gaat zij haar eigen weg. Helaas raakt zij van het rechte pad af en loert drugs niet ver om de hoek.’

Amsterdam
Silke Becu: ‘Dit is wel degelijk de eerste grote televisieproductie waar ik aan meewerk. Ik heb al wat ervaring met reclamespotjes en toneel. De stap naar Crimi Clowns is enigszins logisch te verklaren omdat ik drie jaar lang toneel in Amsterdam heb gestudeerd. Op een bepaald moment trok ik naar ginder, zonder dat ik iemand kende. De keuze voor deze richting was ideaal omdat het ontwikkelingsproces centraal stond. Zelf hecht ik enorm veel belang aan het zelf schrijven van bepaalde werken. Bij de Crimi Clowns merk ik na een korte tijd al dat ik in een compleet afgewerkt product terecht kom, hot. Toch is het respect naar Luk toe immens. Vijf jaar aan een productie zoals deze werken is een helse en immense klus.’

Crimi Clowns actrice Silke Becu speelt Elisabeth B. De Laet, Liefje van Prins Filip in Albert II.

Albert II is een Vlaamse televisieserie, geregisseerd door Frank Van Mechelen. De serie gaat over de Belgische Koning Albert II, en zijn koningschap sinds 1993. Deze rol werd gespeeld door Lucas Van den Eynde.

De opnames waren eind maart 2013 gestart. Het programma werd in het najaar van 2013 uitgezonden op Eén. De reeks werd besteld door de openbare omroep. Dit gebeurde naar aanleiding van de 20-jaar dat Albert II op de Belgische troon zat. Het scenario was gedeeltelijk gebaseerd op historische feiten. De acteurs bestudeerden zo getrouw mogelijk de uitdrukkingen en lichaamstaal van hun karakters.

Het concept bevat dezelfde elementen als de reeks over koningin Beatrix der Nederlanden, waar Willeke van Ammelrooy de rol van de vorstin voor zich nam. Een opvallende rol is weggelegd voor Crimi Clowns actrice Silke Becu, die Elisabeth B. De Laet, het Liefje van Prins Filip speelt. In één scene kleden de 2 geliefden zich uit op het strand, en lopen naakt de koude zee in.

Eline De Munck weer topless in film Crimi Clowns

Wie de tv-reeks Crimi Clowns heeft gevolgd, is het vast niet vergeten: Eline De Munck (24) die als stripdanseres in hoogst natuurlijke staat over het podium kronkelt.

De Munck herneemt dat rolletje nu in Crimi Clowns - The Movie , de film van Luc Wyns die vanaf 3 april in de bioscoop loopt.

Eline De Munck: ‘Natuurlijk zal ik van sommige mensen wel weer commentaar krijgen: Amai, die durft . Maar de uitdaging van een extreem personage vind ik net zo leuk. Ik ben daar trouwens ook niet alleen in, hé. Marie Vinck loopt ook wel eens met haar borsten bloot in een film. Bovendien sta ik niet helemáál in mijn blootje.

Ik heb nog een slipje aan en van die dingetjes op mijn tepels. Het bloot past ook perfect in de context van deze film, waarin het er behoorlijk ruig aan toegaat. Functioneel bloot, heet dat.'

1 opmerking:

  1. een top reeks, zo mogen ze er nog maken.
    en de knappe dames nemen we er graag bij.

    BeantwoordenVerwijderen