zaterdag 4 oktober 2014

Eline De Munck geniet in strakke bikini van Ibiza

Eline De Munck geniet in strakke bikini van Ibiza

Je zou het vandaag niet zeggen in Vlaanderen, maar érgens in de wereld schijnt de zon. Al zeker niet in België helaas, maar Eline De Munck weet die gloeiende bol wel te vinden.

In Ibiza bijvoorbeeld. Daar kan de 26-jarige blondine even uitrusten. En dat doet ze ook. Genietend van een heerlijke vakantie en sexy liggend in bikini naast een zwembad, blijft ze toch denken aan haar Instagram-volgers.

Die werden deze week getrakteerd op een aangename kijk in de vakantie van hun idool. En ja, ze amuseert zich daar duidelijk, dat is al zeker. Gelijk heeft ze, die Eline!

JIM NOW: nieuw live-programma met Eline De Munck en Jolien De Greef

Traditioneel gaat JIM opnieuw – als enige jongerenzender - van maandag tot en met donderdag helemaal live. Het jongerenmerk doet dat dit najaar vanaf maandag 8 september met het gloednieuwe actua-programma JIM NOW, met VJ's Eline De Munck en Jolien De Greef.

Hun missie is duidelijk: de kijkers op de hoogte brengen van alle laatste nieuwtjes, over onderwerpen die Vlaamse jongeren van nu interesseren.

Eline De Munck: 'Het leuke aan 'JIM NOW' is dat we de kijker voor de eerste keer letterlijk meenemen in de wereld van JIM en alles wat er achter de schermen gebeurt. Zelfs in de regiekamer hangt een camera. We laten dus letterlijk en figuurlijk álles zien.'

Jolien De Greef: 'Na sidekick te zijn van Sean bij 'Sean Late Night' en het presenteren van het showbizzprogramma 'ShowNEWS', kijk ik er enorm naar uit om in dit nieuwe avontuur te stappen. Elke dag live gaan samen met Eline en heel de JIM-redactie rond ons én letterlijk van op de JIM-vloer uitzenden: laat maar komen!'

In dit interactieve live-programma worden de twee VJ's bijgestaan door de hele JIM-redactie. Eline en Jolien zijn dan wel de vaste gezichten van 'JIM NOW', ze krijgen iedere dag ook het gezelschap van meerdere JIM-redacteurs, elk met hun specialiteit. Het programma wordt ook letterlijk opgenomen vanuit de JIM-redactie en de kijker krijgt de mogelijkheid om álles achter de schermen te volgen.

'JIM NOW' met Eline De Munck, vanaf maandag 8 september 2014 elke maandag tot donderdag om 17.00 uur live bij JIM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten