zaterdag 26 oktober 2013

Crimi Clowns: Eline De Munck zingt topless in nachtclub Heaven


Crimi Clowns: Eline De Munck zingt topless in nachtclub Heaven

Eline De Munck zorgt voor piek in zoektermen op internet.

Eline De Munck was twee keer op tv te zien. In de vooravond zat de blondine al in Voor de show waar te zien was dat Eline dit najaar aan Sterren op de dansvloer zal deelnemen maar 's avonds was Eline volledig naakt te zien in de nieuwe 2BE-reeks Crimi Clowns die een mooie start maakte.

In de nieuwe 2BE-serie Crimi Clowns heeft Eline De Munck een gastrol waarbij ze op de bühne mag… als topless danseres. Ze geeft immers (topless) gestalte aan Durga, de lesbische uitbaatster van nachtclub ‘Heaven’.

En blijkbaar hebben de blote borsten van Eline maandag best wel indruk gemaakt want Eline De Munck was trending zoekterm in Vlaanderen op social media, Twitter en facebook.

Vooral de naam van Eline De Munck werd al dan niet in combinatie met Crimi Clowns, crimiclowns, crimi, naakt, blote borsten en topless gebruikt als zoekterm.

Hieronder de foto's van de naakte borsten van Eline De Munck in Club Heaven van de Crimi Clowns, niet te verwarren met de Clini Clowns.


Crimi Clowns is een fictiereeks voor 2BE en Veronica gecreëerd, geregisseerd en geproduceerd door Luk Wyns. De opnamen zijn in oktober 2011 gestart en duurden tot maart 2012. In het najaar van 2012 zijn reeds de opnames voor het tweede seizoen gestart. Het is de bedoeling dat dit in het najaar van 2013 wordt uitgezonden. In maart 2013 volgt ook een film van Crimi Clowns, Crimi Clowns: De Movie.

Wesley Tersago studeert aan de Amsterdamse Filmacademie, maar wordt daar na zijn vierde jaar aan de deur gezet. Hij komt terecht in de gangsterbende van zijn vader Ronny wanneer ze samen een elektrozaak overvallen. Met een van de gestolen fototoestellen besluit Wesley de praktijken van het genootschap op band te zetten. Wat volgt zijn gewelddadige, maar ook humoristische en zelfs emotionele scènes.Wie afgelopen maandag naar de nieuwe serie Crimi Clowns op 2BE keek, kon actrice Eline de Munck in volle glorie bewonderen. Totaal onverwacht stond ze daar in haar blote borsten. Iets waar toch wel meerdere Vlaamse fans van juffrouw De Munck op zaten te wachten.

Naar onze mening: "Mooie jongens Eline!" Heeft u het gemist en wil u er zelf even naar kijken op video, Eline zit in de afleveringen Villa Tersago, Als twee vlinders, Grosso modo nihil & Keifantastische mensen.  In Crimi Clowns speelt Eline een topless danseres en lesbische uitbaatster van nachtclub ‘Heaven’.

Eline De Munck topless in 'Crimi Clowns'

Eline De Munck heeft haar zangcarrière even op een laag pitje gezet en is sinds 1 oktober te zien in de Vlaamse serie 'Crimi Clowns' waarin ze te zien is als uitbaatster van een nachtclub en topless danseres. Eline De Munck valt zwoel zingend te bewonderen in een topless outfit, enkel de tepels bedekt à la Janet Jackson.


Eline De Munck naakter dan ooit in 'Crimi Clowns'

Eline De Munck was onlangs te zien in de nieuwe 2BE-reeks 'Crimi Clowns'. En hoe!

Toen de criminele clowns voor hun vertier naar een stripclub trokken, bleek De Munck een van de - zeer schaarsgeklede - danseressen te zijn, gans in hare blote.


TV-review: 'Crimi Clowns' op 2Be

Toch even getwijfeld bij het kijken naar Crimi Clowns. Droomden we nu of was dat echt den Eddy uit Matroesjka’s die daar als clown een kinderfeestje stond te animeren? Toch niet, het bleek gewoon Luk Wyns te zijn, nog altijd uitmuntend in het vertolken van ne vèttigen Antwaarpse smeirlap.

Met de deur in huis: Crimi Clowns heeft op het eerste zicht veel weg van Matroesjka’s, met een hoop naaktscènes van de mooiste Vlaamse bekende actrices. Op het tweede zicht ook. Dat komt niet het minst door de cast. Ja, Ronny Tersago heeft veel weg van Eddy Stoefs, dat andere personage van Wyns. En ook Frank Aendenboom staat weer verdienstelijk de schimmige onderwereldfiguur uit te hangen.

Maar laten we het vooral hebben over de verschillen. Crimi Clowns is – je zou het nooit raden – luchtiger. Nog niet meteen om de dijen blauw bij te kletsen, maar toch: er zit een komische ondertoon in de criminele clownsfamilie die er bij Matroesjka’s niet was. Het is vooral gráppig om Wyns en Manou Kersting als clowns rond te zien hossen. Het is nóg grappiger om ze vervolgens de kassa van het kinderfeest leeg te zien halen en een paar straatjongeren in elkaar te zien timmeren. Zelfs wij lachen, wij die van clowns eerder nachtmerries krijgen dan lachbuien.

Wellicht het grootste verschil: de beelden. Het verhaal gaat immers dat die geschoten zijn door zoon Wesley – een imposante Johnny De Mol - die zelf middenin de actie zit. Het resultaat: vluchtige, korte beelden. Naar adem happen, soms. Maar het past bij de vaak rauwe inhoud. Bloed, geweld en tetten: het zat er namelijk allemaal in, in die eerste aflevering. Overvloedig zelfs.

Maar Crimi Clowns is ook nog iets anders: triest, zoals de meeste clowns in werkelijkheid zijn. Het verhaal van macht en hoe die geen handvatten heeft waaraan je je kan vastklampen, het kleine in de mens en het beest.

Of het gaat gewoon over gangsters in clownschoenen, natuurlijk. Hoe de reeks nu verder zal evolueren ligt nog open. Maar het ligt vast dat wij alvast veel goeds zagen in de eerste aflevering.

Vijf jaar heeft Luk Wyns zitten schaven aan Crimi Clowns. Vijf jaar well spent.
Quote uit het programma?

‘Een slechte clown doet plezant, een echte clown is plezant’ – Rachel, de ex van Ronny.

Eline De Munck weer topless in film Crimi Clowns

Wie de tv-reeks Crimi Clowns heeft gevolgd, is het vast niet vergeten: Eline De Munck (24) die als stripdanseres in hoogst natuurlijke staat over het podium kronkelt. De Munck herneemt dat rolletje nu in Crimi Clowns - The Movie , de film van Luc Wyns die vanaf 3 april 2013 in de bioscoop loopt.

Eline De Munck: ‘Natuurlijk zal ik van sommige mensen wel weer commentaar krijgen: Amai, die durft . Maar de uitdaging van een extreem personage vind ik net zo leuk. Ik ben daar trouwens ook niet alleen in, hé. Marie Vinck loopt ook wel eens met haar borsten bloot in een film. Bovendien sta ik niet helemáál in mijn blootje. Ik heb nog een slipje aan en van die dingetjes op mijn tepels. Het bloot past ook perfect in de context van deze film, waarin het er behoorlijk ruig aan toegaat. Functioneel bloot, heet dat.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten