zondag 27 oktober 2013

Eline De Munck in The Big Live 2013 van JIM vanaf het MAS


Eline De Munck in The Big Live 2013 van JIM vanaf het MAS

Van zaterdag 26 oktober tot zaterdag 2 november 2013 is de place to be in Vlaanderen gelegen aan het MAS, want dan palmt JIM de Godefriduskaai, een geweldige locatie, in voor The Big Live 2013.

Hiervoor gaat het jongerenmerk de samenwerking aan met het MAS in Jonge Handen. Jongeren kunnen tijdens de week van The Big Live dan ook voor 1 euro het hele museum ontdekken.

Een week lang zijn er op de kaai DJ-sets, live optredens, gratis workshops en tentoonstellingen in de schaduw van het MAS en dit in combinatie met een 168 uur durende live uitzending bij JIM en op JIM.be. De 4 JIM-VJ’s Sean Dhondt, Eline De Munck, Vincent Banic en Niko Van Driessche trekken zich letterlijk 168 uur terug in de pasgebouwde studio. Ze zullen er ook regelmatig praatgasten ontvangen waaronder Koen Wauters, Sofie Dumont, Matteo Simoni, Veronique Leysen, Pieter Timmers.

Terwijl Sean, Eline De Munck, Vincent en Niko opgesloten zitten in de studio begeven de VJ's Anke Vandesompele en Jolien De Greef zich rond de studio en gaan ze een kijkje nemen bij de verschillende workshops, snuiven ze de sfeer op tussen de jongeren tijdens de optredens. Trekt Eline De Munck weer naar mooiste bikini aan voor in het bubbelbad?

The Big Live is ondertussen al aan zijn vijfde editie en wordt opnieuw een marathon. Dit jaar zullen naast het vaste JIM-team 45 Vlaamse jongeren, gekozen uit 300 inschrijvingen, daadwerkelijk The Big Live mee vorm geven als onder meer decorbouwer, productiemedewerker, artiestenbegeleider.

Ook voor de presentatie zal beroep gedaan worden op die jongeren. Zo krijgen 6 jonge sexy tv-tijgers, die de afgelopen maanden een screentest deden bij JIM, de kans om zich 's nachts te bewijzen samen met de al dan niet wakkere VJ's.

The Big Live 2013 gaat over veel meer dan feesten alleen. Dit jaar speelt de upcycling-gedachte een belangrijke rol. Onder meer worden afgedankte materialen en producten gebruikt als bronmateriaal en krijgen ze een andere functie. Zo wordt de studio ingericht met alleen maar gebruikte en herbruikbare materialen, zoals de hot tub.

The Big Live 2013 is laagdrempelig, goed bereikbaar, centraal gelegen en gratis voor iedereen.

Van 26 oktober tot 2 november 2013 palmt JIM de Godefriduskaai, aan het MAS, in voor 'The Big Live 2013'. Hiervoor gaat het jongerenmerk de samenwerking aan met het MAS in Jonge Handen.

Een week lang zijn er DJ-sets, live optredens, gratis workshops en tentoonstellingen in het MAS, in combinatie met een 168 uur durende live uitzending bij JIM en op JIM.be. De 4 JIM-VJ’s Sean Dhondt, Eline De Munck, Vincent Banic en Niko Van Driessche trekken zich ook letterlijk 168 uur terug in de studio.

'The Big Live 2013' belooft muzikaal gezien naar goede JIM-traditie op z’n zachtst gezegd 'eclectisch' te worden. Elke dag zijn er vanaf 12.00 DJ-sets van jong talent en vanaf 15.00 wisselen nationale en internationale artiesten elkaar af. De voorlopige line-up belooft alvast een dik feest.

Zo komt de Britse groep Crystal Fighters langs, die afgelopen zomer nog zeer straf uit de hoek kwam op Pukkelpop en een grote hit scoort met You and I.

Ook de Nederlandse DJ Martin Garrix komt langs voor een DJ-set en zal ongetwijfeld zijn grote hit Animals draaien. Mark with a K zal daarnaast de iets hardere stijl vertegenwoordigen, terwijl Delv!s met z’n soulvolle klanken en sauna voor de nodige warmte zal zorgen. De beats op het podium komen onder andere van Coely, terwijl Mintzkov en Beach Girls in Hawaii voor de nodige gevoelige gitaren zorgen. Safi & Spreej zorgen voor de urban vibes en ook de lokale held Tourist komt af. Ook DJ’s zoals Yves V, Murdock, NEON, Raving George, Kraak & Smaak, Michael Midnight, DJ FRANK en The Mixfitz zullen in de schaduw van het MAS een feestje bouwen.

Er zijn ook tal van workshops tijdens The Big Live 2013: longboards ontwerpen, muzieksampling, graffiti, t-shirts zeefdrukken, leren dansen met Radio Modern… of jezelf een hip kapsel laten aanmeten in het kapsalon. Je presentatietalent kan je dan weer tonen in de JIM Talent Corner of gewoon gekke bekken trekken in de fotobooth.

'The Big Live 2013 met Eline De Munck in Antwerpen', zaterdag 26 oktober tot zaterdag 2 november, 168 uur live bij JIM en op JIM.be. Zal Eline met blond of zwart kapsel op TV verschijnen?

Actrice en presentatrice Eline De Munck en model en VJ Vincent Banic weten wat te doen in de herfstvakantie. Ze bereiden zich voor op The Big Live op Jim TV waarin ze 168 uur lang rechtstreeks uitzenden van aan het MAS in Antwerpen, bikini en badpak aan, het is bubbelbad time.

MNM’s Dance meets Jim’s Late Night @ MILKFEST.    

Peter Luts en Sean Dhondt zijn beide muzikale creatievelingen met een totaal verschillende achtergrond en toch hebben ze meer gemeen dan op eerste zicht lijkt…

Vooreerst is er hun vriendschap maar ook op muzikaal vlak is er meer dan één raakvlak tussen de Nailpin-frontman Sean en DJ-producer Peter Luts.

Sean Dhondt van zijn kant ruilde begin 2009 TMF Vlaanderen voor JIM (-tv) waar hij nu al jaren samen met Eline De Munck voor de presentatie van ’Fuzz’ instaat. Sinds 25 maart 2013 presenteert hij daar nu ook JIM’s eerste ’late night show’, het naar hemzelf genoemde, wekelijkse praatprogramma Sean Late Night. Eind vorig jaar tekende Sean ook voor de vocals op het nummer Hold You van DJ Dimaro dat op 5 november 2012 wereldwijd gereleased werd. DJ Dimaro was trouwens één van de gast-DJ’s die de ‘late night’ van het MILKFEST van Regi en Linda mee vorm gaven.

DJ/producer Peter Luts is de drijvende kracht achter Lasgo maar maakt ook zijn eigen muziek of mixen van muziek van andere artiesten. Verder produceert Peter Luts voor diverse andere dance-projecten zoals Ian Van Dahl (AnnaGrace) en veel vroeger al Astroline. Ook op het MILKFEST mocht Peter niet ontbreken en bracht onder meer zijn hit ‘Rain’ samen met Lien Vervoort die de vocals verzorgde en die u misschien nog herinnerd van haar deelnames aan ‘Can You Duet’ en recenter ‘The Voice’.

Parties tijdens The Big Live

Desperados presenteert elke dag van maandag 28/10 tot en met vrijdag 1/11 afterparty in het Felixpakhuis. De inkom is volledig gratis, maar vol is vol. Je moet wel minstens 18 jaar zijn.

Line-up:
Maandag 28/10: Mystique
Dinsdag 29/10: The Oddword
Woensdag 30/10: Romeo Blanco
Donderdag 31/10: Peter Luts
Vrijdag 1/11: Maxim Lany

Op zaterdag 2 november is er dan de closing party in Industria Antwerpen (Indiëstraat 10, 2000 Antwerpen), met Kraak & Smaak, Soulshakers, Merdan Taplak, Michael Midnight en Sound Of Stereo.

The Big Live 2013: een week lang LIVE vanuit Antwerpen

Van 26 oktober tot 2 november 2013 palmt JIM de Godefriduskaai, aan het MAS, in voor The Big Live 2013. Hiervoor gaat het jongerenmerk de samenwerking aan met het MAS in Jonge Handen. Een week lang zijn er DJ-sets, live optredens, gratis workshops en tentoonstellingen in het MAS, in combinatie met een 168 uur durende live uitzending bij JIM en op JIM.be.

De 4 JIM-VJ’s Sean Dhondt, Eline De Munck, Vincent Banic en Niko Van Driessche trekken zich ook letterlijk 168 uur terug in de studio. The Big Live 2013 belooft muzikaal gezien naar goede JIM-traditie op z’n zachtst gezegd ‘eclectisch’ te worden. Elke dag zijn er vanaf 12.00 DJ-sets van jong talent en vanaf 15.00 wisselen nationale en internationale artiesten elkaar af. De voorlopige line-up belooft alvast een dik feest.

 Zo komt de Britse groep Crystal Fighters langs, die afgelopen zomer nog zeer straf uit de hoek kwam op Pukkelpop en een grote hit scoort met You and I.

Ook de Nederlandse DJ Martin Garrix komt langs voor een DJ-set en zal ongetwijfeld zijn grote hit Animals draaien. Mark with a K zal daarnaast de iets hardere stijl vertegenwoordigen, terwijl Delv!s met z’n soulvolle klanken voor de nodige warmte zal zorgen. De beats op het podium komen onder andere van Coely, terwijl Mintzkov en Girls in Hawaii voor de nodige gevoelige gitaren zorgen. Safi & Spreejzorgen voor de urban vibes en ook de lokale held Tourist komt af. Ook DJ’s zoals Yves V, Murdock, NEON, Raving George, Kraak & Smaak, Michael Midnight, DJ FRANK en The Mixfitz zullen in de schaduw van het MAS een feestje bouwen.

Er zijn ook tal van workshops tijdens The Big Live 2013: longboards ontwerpen, muzieksampling, graffiti, t-shirts zeefdrukken, leren dansen met Radio Modern… of jezelf een hip kapsel laten aanmeten in het kapsalon. Je presentatietalent kan je dan weer tonen in de JIM Talent Corner of gewoon gekke bekken trekken in de fotobooth.

The Big Live is een liveshow-marathon van de jongerenzender JIM, die gedurende zeven dagen (168 uur) 24/24 wordt uitgezonden.

Editie 1 (2009)

De eerste reeks begon in 2009. Toen werden er 4 vj's 168 uur opgesloten (7 dagen lang) en maakten ze onafgebroken televisie om beurten (meestal per 2). De eerste editie begon op zondag 1 november 2009 om 18 uur 's avonds en eindigde 168 uur later, op zondag 8 november om 18 uur 's avonds. Het werd dus tijdens de herfstvakantie uitgezonden.
Editie 2: 'Total Control' (2010)

Editie 2 was ook in de herfstvakantie, op 31 oktober 2010 om 18 uur 's avonds begon men en het werd beeïndigd om 18 uur 's avonds op zondag 7 november 2010. Editie 2 stond ook bekend als The Big Live: Total Control. Tijdens deze editie konden de kijkers opdrachten geven aan de vj's die ze dan op televisie moesten uitvoeren. Ook werd er in die week een extra VJ aangenomen die door de kijkers zelf werd verkozen tijdens 'The Big Selection'.
Editie 3: 'The Big Party' (2011)

In 2011 verhuisde JIM het hele The Big Live voor het eerst. De Howest te Kortrijk was een hele week het onderkomen voor 168 party. Ook nieuw in deze editie was dat de mensen gewoon op bezoek mochten komen naar de studio. Iedere dag tussen 13u en 19u kon men de studio bezoeken en van 20u tot 01u was er iedere avond een 'Big Party', die integraal werd uitgezonden op televisie. De editie liep van 30 oktober om 18u tot 6 november om 18u.
Editie 4: (2012)

In 2012 verhuisde JIM weer een week op locatie. Dit keer naar Oostende. Weer voor 168 uur zenden ze 24/24 live de clips en concerten uit. Dit keer zitten ze niet echt opgesloten aangezien er 3 locaties zijn deze keer waar elke avond een DJ of artiest optreedt. Aangezien ze op elke locatie wel eens te zien zijn, zitten ze niet echt meer opgesloten. De editie loopt van 28 oktober tot 4 november en is live te bekijken op Jim.be. Alle JIM-vj's deden mee tijdens deze editie.

Presentatie     Eline De Munck (2009-...)
Niko Van Driessche (2009-...)
Dimitri Vantomme (2009-2010)
Sean D'Hondt (2009-...)
Kevin Janssens (2010-...)
Jelle van Dael (2010-...)
Joëlle-Chloë Edelman (2010)
Vincent Banic (2011-...)
Gaëlle Garcia Diaz (2011-...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten