maandag 4 november 2013

Eline De Munck demonstreert haar paaldanskunsten en billen tijdens 'The Big Live'


 Eline De Munck demonstreert haar paaldanskunsten en billen tijdens 'The Big Live' 2013

Tijdens de allerlaatste nacht van 'The Big Live', de marathon van zeven dagen televisie kijken die JIM jaarlijks organiseert, liet sexy Eline De Munck zich van haar mooiste kant zien in deze video, als paaldanseres.


De Big Live zit er bijna op, want om 18 uur vanavond zijn de VJ's van Jim er vanaf.

Dan mogen Sean Dhondt,  Eline De Munck, Niko Van Driessche en Vincent Banic hun biezen pakken en de tijdelijke studio's op de Godefriduskaai in Antwerpen verlaten.

Voor  Eline De Munck kan dat precies niet snel genoeg gebeuren en zij is blijkbaar van plan om vanop de Godefriduskaai recht naar die bekende bar die begint met een M en eindigt op YO te wandelen, waar een hoop palen geduldig wachten tot ze bestegen worden door dames in minuscule kledij en bikini.

En afgaande op de foto die ze op haar Instagram zette, zou ze best wat bankbiljetjes kunnen ophalen. Even met de billen en het slipje bloot, daar draait deze  Eline De Munck geen hand voor om.

Nu ja, zeven dagen eenzame opsluiting zonder enige mogelijkheid om de seksuele zinnen te verzetten, dat doet wat met een mens.

Ze mag dan wel met drie venten opgesloten zitten, volgens wat de twee heren in de video beweren, is er ter plaatse minder gevogeld dan in het gemiddelde nonnenklooster - behalve dan met de dames van Kenji Minogue.

Hier staan de foto's van de paaldansende Eline De Munck.

Paaldansen doe je zo

Eline De Munck en Sean kregen bezoek van een professionele danseres. Haar act liet onze vj's met een open mond achter.

Eline De Munck paaldanst

Er kwam een professionele danseres over de vloer, dus wou Eline dat ook eens proberen.

Eline De Munck zoekt de erotiek op

Of de sexy blondine in haar privéleven de erotische sferen opsnuift, dat weten we niet. Maar op professioneel vlak zegt Eline daar alvast niet nee tegen.

Eline De Munck zal namelijk de presentatie van de "Fairy Tale” Eroticabeurs te Hasselt op zich nemen. Vorig weekend vond dezelfde beurs plaats in Mechelen, waar niemand minder dan Sergio de gastheer van dienst was.

Volgend weekend is het dus aan Eline De Munck om gedurende twee dagen haar beste beentje voor te zetten, wanneer de Grenslandhallen volstromen met erotica-liefhebbers of gewoon mensen die er eens een dagje tussen uit willen, hot.

Nóg een reden om naar deze stijlvolle beurs te gaan met Eline De Munck, is de internationale porno ster "Charisma Gold” die ook in Hasselt met haar naakte borsten haar opwachting zal maken voor een meet & greet. Dat belooft!

Voor diegenen die er dit jaar niet meer geraken, vrees niet want op 22 en 23 februari 2014 opent de Eroticabeurs haar deuren opnieuw in Antwerp Expo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten