vrijdag 10 januari 2014

Eline De Munck in Tegen de Sterren Op in bubbelbad met Regi


Eline De Munck in Tegen de Sterren Op in bubbelbad met Regi

Met het vierde seizoen van 'Tegen de Sterren Op' werd het nieuwe jaar feestelijk ingezet én gesmaakt. De eerste aflevering werd door meer dan 1,5 miljoen mensen bekeken.

744.634 kijkers (live+5) genoten van de 1ste aflevering op woensdag en de rerun van zondagavond lokte nog eens 674.399 kijklustigen (live+1).

Eline De Munck trekt haar mooiste badpak aan voor in het bubbelbad met Regi, in een mooie gastrol.

De acteurs van 'Tegen de Sterren Op' voelen zich ook op woensdag 8 januari 2014 'Thuis' bij VTM. Letterlijk dan, want er staan flink wat persiflages op het menu met als inzet de Vlaamse VRT-soap. Sinds Jana (Clara Cleymans) en Bram (Jonas Van Geel) een koppel zijn, zijn er heel wat minder spannende verhaallijnen voor Simonneke (Ella Leyers) en Frank (Guga Baúl).

Tijd om daar verandering in te brengen want Simonneke heeft het moeilijk met de aandacht voor de jonge garde. Ondertussen krijgt Rosa (Nathalie Meskens) bezoek van dokter Geert (Walter Baele).

Bastaardzussen: Koning Filip weet er alles over en neemt het onderwerp van dit gezinsdrama Philippe Geubels-gewijs onder handen in zijn zaalshow Filip en de Belgen. Hij vertelt hoe het bezoek aan zijn halfzus verliep.

Na de Bomma waagt ook Elio di Rupo (Walter Baele) zich aan een sprong in de dieperik bij het nieuwe seizoen van 'De Grote Sprong'.

Bij 'Fuzz' bespreken Eline De Munck (Nathalie Meskens) en Sean (Chris Van Espen) wanneer je nu juist klaar bent voor seks.

Saartje Vandendriessche (Tine Embrechts) kondigt een streepje kleinkunst aan: Op de Mekker Nacht bijt Yevgueni (Guga Baúl) de spits af met zijn lied.

Annemie Struyf (Nathalie Meskens) en Sam Gooris (Chris Van Espen) halen een telefoongrap uit in 'VTM Telefoneert'. Of dat proberen ze toch.

Wanneer Frank De Boosere (Chris Van Espen) oog in oog komt te staan met 'Het Journaal'-babe Hanne Decoutere (Ella Leyers) slaat zijn fantasie op hol, zit mooie Hanne daar nu een ijsje te pijpen in de uitzending? Is hij zijn Sabine Hagedoren(Tine Embrechts) nu al vergeten?

Verder: In 'Regi's World' is Regi (Jonas Van Geel) voor één keer niet in zijn studio te vinden.  Hij trekt naar zijn bubbelbad en neemt mee: de autosleutels, de afwas, een keyboard en Eline De Munck (de echte).

In 'Groenland' laat Bartel Van Riet (Guga Baúl) laat zich nog eens van zijn beste kant zien wanneer hij een vogelverschrikker opzet in de tuin. Saartje Vandendriessche (Tine Embrechts) trekt voor 'Vlaanderen Vakantieland' met de fiets naar de Belgische kust, terwijl Cath Luyten (eveneens Tine) in bikini geniet van de Italiaanse pracht in Rome. Robin Janssens (de echte) interviewt Bondsvoorzitter François De Keersmaecker (Ivan Pecnik) over het WK in Brazilië.

In de muzikale slotact vraagt Delphine Boël zich af waar papa is en zingt ze voor Albert haar versie van Stromaes Papaoutai.

Eline De Munck wijst wereldberoemde voetballer af in bed: "Ik ben geen hoer"

Eline De Munck heeft er een pittig verhaaltje bij. De vrouw zou verleid zijn geweest door niemand minder dan de Portugese profvoetballer Cristiano Ronaldo. Enige nadeel: hij wou enkel een interview geven in ruil voor seks.

De twee kwamen in aanraking toen Eline in Madrid verbleef. De vrouw was via via te weten gekomen in welke kamer Ronaldo verbleef in het hotel en was naar daar getrokken, daar had een van de bodyguards haar verteld in haar kamer te wachten, Ronaldo zou naar daar komen.

Toen de voetballer plots aanklopte bij Eline's kamer stond hij bijna naakt, enkel in voetbalshort, voor haar deur. Eline was dolenthousiast en liet hem binnen. Maar in plaats van enkele vragen te beantwoorden, sleurde hij Eline De Munck mee op bed en begon hij haar borsten hevig te kussen. Hij wou enkel een interview geven in ruil voor seks. Na die kus zou Eline hem buiten hebben gezet met de woorden: "Ik ben geen hoer hé, aldus een vriendin van de presentatrice in TvFamilie.

Eline De Munck zelf ontkent het verhaal gedeeltelijk in het bewuste magazine. "Ik wou graag met hem op de foto, maar dat is niet gelukt."

Regi duikt met Eline De Munck in 'Bubbelbad', video

Regi geïmiteerd door Jonas van Geel, het is een klassieker in 'Tegen De Sterren Op', maar wel een die blijft werken. In de aflevering van deze week zingt Regi zijn eigen versie van de hit 'Bubble But'.... 'Bubbelbad'. En daarin zien we niemand minder dan - de echte - Eline De Munck in badpak in de hete sauna, hot.

In JIM FUZZ brengen Eline De Munck en Sean Dhondt een verslag van Rock Werchter.

Eline De Munck weer single

Eline De Munck (26) heeft kerst gevierd als vrijgezel. De actrice, JIM-veejay en deelneemster aan 'Sterren op de Dansvloer', heeft gebroken met haar lief Matthijs Vlogaert uit Dilbeek. Vlogaert werkt als cameraman bij Videohouse.

"Na een halfjaar werd duidelijk dat we allebei andere dingen van het leven verwachten", zegt De Munck. "Wat niet wegneemt dat we nog steeds goed met elkaar overweg kunnen. Matthijs is mijn beste vriend nu. In de kerstvakantie ga ik zelfs nog op zijn dochter passen."

De Munck wanhoopt niet: "Ik ben nog jong en heb eigenlijk geen tijd voor een nieuwe relatie."

Eline De Munck 'Hottie van het Jaar' 2013

'Joepie' heeft bekendgemaakt wie er volgens de lezers van het weekblad het lekkerst uitzag in 2013. Bij de mannen is de overwinning voor de Smos (Matteo Simoni). Ian Thomas werd tweede, Niels Destadsbader derde. Internationaal is Harry Styles van One Direction 'Hottie van het Jaar', schrijft Het Laatste Nieuws.

JIM-veejay Eline De Munck is de nummer 1 bij de vrouwen. Daarmee volgt ze Astrid Bryan op, die dit jaar naar 2 zakt. Zangeres Jill Shaw krijgt het brons. Internationaal gaat Selena Gomez met de hoogste eer lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten