maandag 2 juni 2014

Eline De Munck werkt samen met Buscemi


Eline De Munck werkt samen met Buscemi

Het was een tijdje een mysterie wie Gagarin, de nieuwe single van Buscemi, had ingezongen. Tot nu. Eline De Munck geeft namelijk toe een samenwerking te zijn aangegaan met de Lommelse producer.


Volgens De Munck kwam ze in aanraking met Buscemi op een feestje. "Ik vertelde hem dat hij mij altijd mocht contacteren als hij een stem nodig had. Kort daarop was het al prijs."

Eline De Munck probeerde een tijdje geleden al een zangcarrière uit te bouwen als Ellektra, maar zette dat project stop om zich volop op haar presenteer- en acteerwerk te richten.

Lesley-Ann Poppe paradeert topless op Cyprus

Het vrouwelijke BV-landschap heeft er een nieuwe hype bij. De voorbije weken overspoelen onze bekende dames de sociaalnetwerksite Twitter en facebook met weinig verhullende foto’s. Nadat zangeres Natalia vorige maand enkele bikinifoto’s met de wereld had gedeeld, poseerde presentatrice Eline De Munck halfnaakt tijdens haar vakantie in Vietnam.

‘Te preuts’, moet Lesley-Ann Poppe hebben gedacht. Dus plaatste ze gisteren op haar twitteraccount een foto waarop ze topless op het strand van Cyprus paradeert. Al bedekt ze haar blote boezem nog met de handen, het beeld van haar borsten laat weinig aan de verbeelding over.

Eline De Munck voelt zich een met de natuur

De Ha Long-baai in Vietnam, daar raakt ook Eline De Munck hot en flink van onder de indruk. Blijkbaar voelde ze er zich zo een met de natuur dat al die kleren overboord mochten.

'TV Familie' wist twee weken geleden te melden dat Eline De Munck haar zinnen opnieuw op cameraman Matthijs Vlogaert gezet had. "Eline en Matthijs, dat is iets vreemd. Dat is aan, uit, aan, uit. Hun relatie ging het ene moment fantastisch, het volgende was het over en uit", aldus een vriend.

"Maar ondanks de meningsverschillen ziet Eline hem graag en zal ze er alles aan doen om hem terug te winnen. Op de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren heeft ze hem ook meermaals gekust. En Matthijs kuste terug, dus wie weet."

Wie overigens niet genoeg krijgt van Eline De Munck kan terecht in 'P-Magazine' (zie cover onderaan). Daar zal ze een boekje opendoen over Twitter en erotiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten