woensdag 2 juli 2014

Eline De Munck gaat op JIM live tijdens Rock Werchter


Eline De Munck gaat op JIM live tijdens Rock Werchter

JIM heeft de beestige festivalzomer afgelopen weekend officieel ingezet op Summerfestival, met een live uitzending en heel wat sfeerreportages. Dit viel duidelijk in de smaak bij de Vlaamse jongeren: JIM bereikte met de live uitzending maar liefst 224.000 Vlamingen, of bijna 9% van alle jongeren. Ook online zette JIM sterke cijfers neer: meer dan 42.000 jongeren volgden de uitzending via de livestream op JIM.be of het JIM Youtube-kanaal en via Facebook bereikte JIM zaterdag meer dan 150.000 jongeren.

VJ’s Eline De Munck, Niko Van Driessche en Sean Dhondt zetten nu koers naar Rock Werchter, dat komend weekend doorgaat. Vier dagen lang zal JIM live uitzenden van op de festivalwei via JIM en JIM.be: Eline, Niko en Sean zijn van donderdag 3 tot en met zondag 6 juli 2014 telkens vanaf 20.00 paraat. Ze zullen heel wat artiesten strikken voor een babbel, de strafste stukjes live muziek brengen en ze gaan geregeld de wei op om daar de sfeer op te snuiven. De week na Rock Werchter zet JIM de hoogtepunten nog eens op een rij in een Festivalitis-special ‘Best of Rock Werchter 2014’.
    
Nieuw dit jaar is dat JIM ook aanwezig is op The Hive, de camping van Rock Werchter. Via het programma JIM Maniacs werd er een wedstrijd georganiseerd voor DJ-talent om zich te tonen aan het grote publiek. Uit meer dan 600 inzendingen werden zo 3 jonge DJ-talenten gekozen die samen met DJ Ward, Peter Luts en Merdan Taplak mogen draaien op The Hive. De winnaars zijn de 24-jarige Jürgen Beulens uit Denderleeuw  aka AVALONN, de 19-jarige Henri De Bruyn uit Aalter aka BEAT@BROWN en de 22-jarige Bruno Neyns uit Waanrode aka PORN FLAKES.

The Hive is trouwens niet alleen toegankelijk voor bezoekers en kampeerders van Rock Werchter, maar ook toevallige passanten kunnen langskomen.
Naast het afgelopen Summerfestival en Rock Werchter dit weekend zendt JIM deze zomer nog live uit van op Pukkelpop (14/8 – 16/8) en Laundry Day (6/9). Daarnaast komen ook Tomorrowland, Suikerrock, Lokerse Feesten en Feest in het Park aan bod in uitgebreide Festivalitis-specials. Voor wie nog geen festivaltickets wist te bemachtigen, is er goed nieuws: door mee te spelen op JIM.be en te weten te komen welk festivalprofiel je hebt, kunnen de Vlaamse jongeren festivaltickets winnen.

Beestige festivalzomer bij JIM
Live uitzending Rock Werchter met Eline De Munck
Donderdag 3 juli, vrijdag 4 juli, zaterdag 5 juli en zondag 6 juli 2014: van 20.00 tot 00.00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten