maandag 28 oktober 2013

JIM-vj's Eline De Munck en Vincent Banic te gast in 'Cafe Corsari'


JIM-vj's Eline De Munck en Vincent Banic te gast in 'Cafe Corsari' 

Eén jaar geleden viel het doek over de toekomst van de 4.300 personeelsleden van Ford Genk en nog eens meer dan vijfduizend werknemers van de toeleveringsbedrijven.

De beslissing van de Europese directie zorgde voor woede en ontgoocheling. Ford-arbeider Dirk Habex getuigde toen daarover in 'Café Corsari'. Hij komt vertellen hoe zijn leven er nu uitziet, één jaar na de mokerslag.

Wie is de meest liberale in het geslacht De Gucht? Jean Jacques De Gucht? Of toch zijn moeder en politierechter Mireille Schreurs? Sinds kort hebben ze iets anders dan politiek om over te praten, met name de kleine Jack. De volgende generatie De Gucht is geboren.

Actrice en presentatrice Eline De Munck en fotomodel en VJ Vincent Banic weten wat te doen in de herfstvakantie. Ze bereiden zich voor op The Big Live op Jim TV waarin ze 168 uur lang rechtstreeks uitzenden van aan het MAS in Antwerpen.

Bekender in het buitenland dan in eigen land, dat is Garcia Goodbye. Afkomstig uit Vilvoorde en een grote aanhang in Nederland en Brazilië, waar de groep zopas een tournee beëindigde.

Eline De Munck: "Ik heb tijd voor mezelf nodig"

Eline De Munck vond onlangs het liefdesgeluk bij Matthijs Vlogaert, maar de twee zijn niet onafscheidelijk. Onlangs is Eline zelfs nog alleen naar New York getrokken. "We zijn nog steeds een koppel hoor."

"Geen paniek, tussen mij en Matthijs gaat alles nog fantastisch. We zijn nog steeds zalig verliefd en heel gelukkig met elkaar. Ik ga wel vaker alleen ergens naartoe ja. Ik ben net terug van New York. En die reis heb ik ook alleen gemaakt. En dat is me super bevallen! Ja, dat avontuurlijke zit wel in onze familie. Zo is mijn broer ook helemaal alleen te voet naar Zuid-Frankrijk getrokken. Ik heb dat soms ook echt nodig, wat tijd voor mezelf. Het doet me goed om eens even met niemand rekening te moeten houden", aldus Eline De Munck in TvFamilie.

De Britse topgroep Crystal Fighters sluit 'The Big Live 2013' af

De 168 uur durende live marathon van 'The Big Live 2013' zit er bijna op. VJ's Sean Dhondt, Eline De Munck, Niko Van Driessche en Vincent Banic zijn al sinds zaterdag 26 oktober aan het presenteren vanuit hun studio op de Godefriduskaai in Antwerpen, in de schaduw van het MAS.

De combinatie van optredens, DJ-sets en talrijke workshops zorgen voor een onvergetelijke sfeer.

Op zaterdag 2 november 2013, de laatste dag van 'The Big Live 2013', staat er nog een optreden van de Britse topgroep Crystal Fighters op het programma. Met hun debuutalbum 'Star of Love' en hun meer recente plaat 'Cave Rave' staan ze garant voor opzwepende ritmes uit Afrikaanse en Mexicaanse sfeer, die ze zonder probleem versmelten met drum 'n' bass en folk. De sexy groep staat er vooral om bekend om live heel sterk uit de hoek te komen met een energetische show waarin ze zich helemaal bloot geven. Al wie hen aan het werk kan zien, kan dus nu zaterdag 2 november om 18.00 uur terecht bij 'The Big Live 2013'.

Een terugblik op 'The Big Live 2013' brengt alvast een aantal onvergetelijke momenten mee: zo was op dinsdagavond 29 oktober Martin Garrix dé publiekstrekker. Hij liet een vol plein volledig uit de bol gaan, waardoor er een stevig feest losbarstte. Ook woensdagavond 30 oktober werd er danig op los gesprongen en gedanst met de Australische groep Parachute Youth, de Engelse groep Sub Focus en held van eigen bodem Regi. Samen met Linda kon hij rekenende op duizenden handen die de lucht ingingen. Op donderdag 31 oktober zorgde Gabriel Rios voor een kippenvelmoment door een intieme sessie te spelen voor een 40-tal fans.

In het MAS kunnen de jongeren ondertussen terecht voor heel wat verschillende creatieve workshops. Zo kwam Veronique Leysen langs om samen met de jongeren mutsen te leren breien, werden er deodorants zelfgemaakt en werd er gedanst met Synerjey, die vorig jaar in de top 18 stond van 'So You Think You Can Dance'. De VJ’s krijgen tussendoor bezoek van heel wat bekende gasten, zoals Wim Ballieu, Hans Otten, Matteo Simoni, Manou Kersting en Jess Donckers.

Iedereen is welkom om langs te komen op de twee laatste dagen van 'The Big Live 2013'. Je vindt het programma op JIM.be en je kan ook nog steeds continu alles live volgen bij JIM en op JIM.be.

Eline De Munck warmt Club-fans op voor partij tegen OHL

Voor de wedstrijd tegen OHL zaterdag organiseert blauw-zwart een heuse nieuwigheid: Club Brugge zingt, een zangfestijn dat het midden moet houden tussen het muziekprogramma 'Vlaanderen zingt' en de studentencantussen. Eline De Munck mag het vocale geweld in goede banen leiden.

De fans worden om 19u15 op het supportersplein verwacht. Ze zullen een gratis songbook krijgen waarin alle liedjesteksten staan. Leden van de fanclub zullen op het podium het goede voorbeeld geven, voor de muzikale begeleiding zorgen een gitarist en percussionist.

Studenten kunnen bovendien voor 15 euro de match bijwonen in de sfeertribune, met drie drankbonnetjes erbovenop. Na de match is iedereen welkom voor de afterparty met dj op het supportersplein.

Eline De Munck pijpt Chris Willemsen

Chris Willemsen werd gevraagd om in te vallen als coach voor The Voice Van Vlaanderen. En hij heeft zo zijn eigen manier van coachen. Zo moest Eline De Munck niet naakt maar op de knietjes.

Rob Vanoudenhoven stelt 'Nonkel Mop'-moppenboek voor op de Boekenbeurs

Het doel van 'Nonkel Mop' is duidelijk: de mop uit de vergeetput halen. Daarom is er naar aanleiding van het programma ook een exclusief 'Nonkel Mop'-moppenboek samengesteld.

Naast heel wat moppen die de revue zijn gepasseerd in 'Nonkel Mop', bevat het moppenboek ook leuke weetjes over het ontstaan ervan en geeft het tips om een mop goed te vertellen.

Het moppenboek ligt vanaf zaterdag 9 november 2013 in de winkel, maar nu zondag 3 november tussen 14.00 en 16.00 uur stelt Rob Vanoudenhoven het moppenboek officieel voor op de Boekenbeurs (hal 3, stand 319) en geeft hij er een exclusieve signeersessie.

Naar wekelijkse gewoonte zijn er ook volgende week opnieuw bekende Vlamingen te gast in 'Nonkel Mop' om samen met Rob een halfuurtje moppen te tappen. Op dinsdag 5 november zijn dat Tania Kloek, Begir Memeti, Herman Verbruggen en Sven De Ridder en op donderdag 7 november zijn dat Marleen Merckx, Luk Wyns, Eline De Munck en Albert Verdeyen.
Bandits maakt nieuwe single bekend

Gisteren lanceerden Bandits hun nieuwe single en mochten ze én een extra naam bekendmaken voor hun Bandits & Friends concert in de Lotto Arena. De nieuwe single heet "Onze Nacht". De videoclip werd vorig weekend opgenomen en wordt één van de komende dagen gereleased.

Verder werd ook de vierde gastartiest voor het Bandits & Friends concert aangekondigd. Nadat eerder Ian Thomas, Eline De Munck en Sean Dhondt werden aangekondigd, heeft de immens populaire Slongs Dievanongs nu ook haar komst bevestigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten