donderdag 15 augustus 2013

Eline De Munck, Linda Mertens, Rani De Coninck, Erika Van Tielen en Francesca Vanthielen in Sterren op de Dansvloer


Eline De Munck, Linda Mertens, Rani De Coninck, Erika Van Tielen en Francesca Vanthielen in Sterren op de Dansvloer
 
Bekende Vlaamse vrouwen Linda Mertens, Eline De Munck, Rani De Coninck, Erika Van Tielen en Francesca Vanthielen in Sterren op de Dansvloer 2012

Sterren op de Dansvloer is de Vlaamse versie van het dansprogramma dat eerder al door de BBC als Strictly Come Dancing en in de Verenigde Staten door ABC als Dancing with the Stars werd uitgezonden. De Nederlandse versie heet ook Dancing with the Stars.

Acht Bekende Vlamingen waaronder Belgische babes Linda Mertens, Eline De Munck, Rani De Coninck, Erika Van Tielen en Francesca Vanthielen brengen samen met hun dansleraar of danslerares verschillende dansstijlen voor een live-publiek. Dit kan gaan van Weense wals tot de rumba, de paso doble en de samba. Aan het einde van de dans worden de koppels beoordeeld door de jury bestaande uit vier personen. De kijker kan via SMS of telefoon zijn/haar stem uitbrengen. Bij het einde van de aflevering wordt bekendgemaakt wie de wedstrijd moet verlaten. Ondanks enkele kritieken haalt het programma meer dan 1.100.000 (marktaandeel: +45%). Daarmee heeft vtm een sterke positie uitgebouwd op vrijdagavond. De muziek wordt verzorgd door een live-band, o.l.v. Steve Willaert.

Presentatie Sterren op de Dansvloer
    Francesca Vanthielen (seizoen 1-heden)
    Jacques Vermeire (seizoen 1-4)
    Kürt Rogiers (seizoen 5-heden)

Juryleden Sterren op de Dansvloer
    Anouchka Balsing (seizoen 1-4)
    Davy Brocatus (seizoen 1-heden)
    Jan Geerts (seizoen 1-4)
    Ronny Daelemans (seizoen 1-heden)
    Dina Tersago (seizoen 5-heden)
    Euvgenia Parakhina (seizoen 5-heden)

De dansen

Doorheen het seizoen komen verschillende soorten dansen aan bod, die de koppels dan zo goed mogelijk moeten uitvoeren:

Standaarddans

    Weense wals
    Tango
    Quickstep
    Slowfox
    Engelse wals
    American Smooth (vanaf seizoen 3)

Latindans

    Rumba
    Chachacha
    Paso doble
    Samba
    Jive
    Salsa (vanaf seizoen 3)


Seizoen 5 Sterren op de Dansvloer (2012)
De kandidaten
Bekende Vlaming     Beroep     Danspartner     Status     Eindranking
Lucas Van den Eynde     Acteur     Leila Akcelik     deelnemer     n.v.t.
Kevin Van der Perren     Kunstschaatser     Charissa van Dipte     deelnemer     n.v.t.
Erika Van Tielen     Televisiepresentatrice     Kris Vandromme     deelnemer     n.v.t.
Rani De Coninck     Televisiepresentatrice     Jeroen Struijlaart     deelnemer     n.v.t.
Linda Mertens     Zangeres     Aerjen Mooijweer     deelnemer     n.v.t.
Vincent Banić     Acteur / televisiepresentator / model     Vanessa Natale     deelnemer     n.v.t.
Eline De Munck     Actrice / televisiepresentatrice / zangeres     Arman Eranosjan     deelnemer     n.v.t.
Showbizz Bart     Radiopresentator     Monique Broekmeulen     uitgeschakeld     8e plaats
Hannelore Knuts     Model     Marcus Van Teijlingen     uitgeschakeld     9de plaats
Tom Coninx     Televisiepresentator     Olga Terechova     uitgeschakeld     10de plaats


'Sterren op de Dansvloer' gaat verder met een Movie Night

De tango werd Hannelore Knuts vorige week fataal, waardoor zij de dansvloer van 'Sterren op de Dansvloer' moest verlaten. Dit tot groot spijt van presentator Kürt Rogiers.

Op vrijdag 30 november bezorgen de Sterren ons een movie night en geven ze zich over aan de energieke jive en de moeilijke slow foxtrot. En dat allemaal op de tonen van bekende filmhits.

Het was met knikkende knieën dat Erika Van Tielen en Showbizz Bart vorige week de resultaten van de voting aanhoorden. Zij bengelden door hun teleurstellende tango namelijk onderaan het puntenklassement van de jury. Toch zagen 857.317 kijkers hoe uiteindelijk topmodel Hannelore Knuts haar laatste dansprestatie in de wedstrijd bleek geleverd te hebben. De derde liveshow van 'Sterren op de Dansvloer' was goed voor een marktaandeel van 30,8% (VVA 18-54, alle cijfers live +5).

Vrijdag nemen de dansers ons mee naar de wereld van de film. De show wordt door de professionele coaches geopend op 'The Time of My Life': dé hit uit voor sommigen dé dansfilm allertijden, 'Dirty Dancing'. Een opener van formaat die de toon meteen zet. De hele avond wordt er gedanst op bekende filmhits uit o.m. 'Footloose', 'Shrek', 'Grease' of 'James Bond'. De dansers kunnen zich uitleven op een swingende jive of inleven in een romantische slowfox. En omdat het oog ook wat wil, zal het filmspektakel en sexy kleedjes ook visueel van het scherm spatten.

Rani De Coninck kwam vorige week sterk uit de hoek met haar krachtige paso doble en haar onuitputtelijk enthousiasme tijdens de sexy swing-marathon. Euvgenia Parakhina noemde haar de 'Queen of Elegance', en die titel kan Rani vrijdag opnieuw alle eer aandoen. Dan smijt ze zich in een slowfox, de dans waarin elegante bewegingen een must zijn. Ook voor Lucas Van den Eynde had Euvgenia niets dan lof. Hij liet in zijn tango een uitstekende ballroomhouding zien en leverde een dans op 'wedstrijdniveau'. Doet hij dat ook met de swingende jive?

Kevin Van der Perren en Linda Mertens dansten vorige week een prima paso doble volgens de jury. Vincent Banić en Eline De Munck stuitten met hun temperamentvolle dans dan weer op verdeelde meningen. Wat heeft de moeilijke slow foxtrot voor hen in petto? En kunnen de twee uitbundige JIM’ers hun energie onder controle houden?

Showbizz Bart moet, als het van de jury afhangt, een tandje bijsteken in de liveshow van vrijdag. Ondanks de steun van zijn Q-collega’s wist hij de jury niet te overtuigen met zijn tango. Een dans die ook Erika Van Tielen niet op het lijf geschreven bleek te zijn. Het duo hoopt vrijdag wél te overtuigen met een stevige jive. Vegen zij de 23/40 en de 28/40 van vorige week meteen van de kaart met hun 'Shrek'- en 'Grease'-act?

Steve Willaert is met zijn liveband uiteraard weer present om de dansduo's muzikaal te begeleiden tijdens hun optreden:

- Lucas Van den Eynde en Leila Akcelik dansen de jive op Footloose van Kenny Loggins uit de film 'Footloose'.
- Showbizz Bart en Monique Broekmeulen dansen de jive op Holding Out for a Hero van Bonnie Tyler uit de film 'Shrek'.
- Erika Van Tielen en Kris Vandromme dansen de jive op Grease Lightning van John Travolta uit de film 'Grease'.
- Kevin Van der Perren en Charissa van Dipte dansen de slowfox op You’ve Got a Friend in Me van Randy Newman uit de film 'Toy Story'.
- Vincent Banić en Vanessa Natale dansen de slowfox op James Bond Theme van The City of Prague Philharmonic Orchestra uit de Bond-films.
- Rani De Coninck en Jeroen Struijlaart dansen de slowfox op Welcome to Burlesque van Cher uit de film 'Burlesque'.
- Eline De Munck en Arman Eranosjan dansen de slowfox op Somewhere over the Rainbow van Judy Garland uit de film 'The Wizard of Oz'.
- Linda Mertens en Aerjen Mooijweer dansen de slowfox op The Pink Panther Theme van Henry Mancini uit de film 'The Pink Panther'.

'Sterren op de Dansvloer': EXIT Showbizz Bart

Na een zeer entertainende liveshow in het filmthema, moest er vrijdag spijtig genoeg afscheid genomen worden van Showbizz Bart in 'Sterren op de Dansvloer' op VTM.

Als de jurypunten samengeteld werd met de punten van de kijkers bengelde Bart onderaan. Zijn Shrek-transformatie van vrijdagavond heeft spijtig genoeg niet kunnen baten.

Arman Eranosjan is een professioneel danser met een eigen dansstudio in Geraardsbergen. De lichtvoetige Arman leidt het enthousiaste jonge dansgeweld van Eline De Munck in goed banen tijdens de VTM-wedstrijd ‘Sterren op de Dansvloer'.

Arman is de draaischijf in zijn eigen dansstudio Danceprogress, gevestigd in de Gaverstraat. Arman brengt er zijn passie voor de dans over op de vele bezoekers. Eén van die enthousiaste leerlingen is Eline De Munck. Zij bereidt er zich intensief voor op ‘Sterren op de Dansvloer', het kijkcijferkanon van VTM op vrijdagavond. Met Arman heeft Eline een topleraar te pakken.

Eline De Munck wordt topless danseres - met beelden!     Wou Eline De Munck geen komaf maken met haar stoeipoes imago?

Eline De Munck deelde onlangs mee dat ze haar muzikale alter ego Ellektra begroef om komaf te maken met het stoeipoes imago dat ze zich daarmee op de hals haalde. Maar in een film of een serie speel je een rol en kruip je in de huid van een fictief personage, dan is een naaktscène weer iets helemaal anders natuurlijk!

In de nieuwe 2BE-serie Crimi Clowns heeft Eline De Munck een gastrol waarbij ze op de bühne mag… als topless danseres. Ze geeft immers bloot (topless) gestalte aan Durga, de lesbische uitbaatster van nachtclub ‘Heaven’. Crimi Clowns is een gitzwarte gangstercomedy, geschreven en geregisseerd door Luk Wyns (Familie Backeljau, Matroesjka’s,…).

Eline De Munck is hot - met foto's     Eline De Munck zorgt voor topzoektermen op internet.

Eline De Munck was maandag twee keer op tv te zien. In de vooravond zat de blondine al in Voor de show waar te zien was dat Eline dit najaar aan Sterren op de dansvloer zal deelnemen maar 's avonds was Eline ook naakt te zien in de nieuwe 2BE-reeks Crimi Clowns die een mooie start maakte.

In de nieuwe 2BE-serie Crimi Clowns heeft Eline De Munck een gastrol waarbij ze op de bühne mag… als topless danseres. Ze paradeert bloot (topless) rond als Durga, de lesbische uitbaatster van nachtclub ‘Heaven’.

En blijkbaar heeft Eline maandag best wel indruk gemaakt want op websites kregen dinsdag 50 keer zoveel bezoekers te verwerken dan op andere dagen en profiteerde van Eline De Munck.
Vooral de naam van Eline De Munck werd al dan niet in combinatie met Crimi Clowns, crimiclowns, crimi, bloot, naakt, borsten, tetten, tieten en topless gebruikt.

De blote borsten van ‘Sterren op de Dansvloer' ster Eline De Munck op TV
De blote borsten van Eline De Munck Wie afgelopen maandag naar de nieuwe serie Crimi Clowns op 2BE keek, kon Eline de Munck in volle glorie bewonderen. Totaal onverwacht stond ze daar in haar blote borsten met haar prachtige lichaam. Iets waar toch wel meerdere fans van juffrouw De Munck op zaten te wachten. In Crimi Clowns speelt Eline een topless danseres en lesbische uitbaatster van nachtclub ‘Heaven’, samen met Johnny de Mol en Kimberly Klaver.

Eline De Munck topless in Crimi Clowns

Eline De Munck liet al gewaagde bikini, badpak en naakt foto's van zich nemen, maar nu gaat ze helemaal topless op de beeldbuis. In de nieuwe serie Crimi Clowns op 2be speelt De Munck een topless danseres in nachtclub 'Heaven'.

En Arman is nu ook aan de slag als danscoach in ‘Sterren op de Dansvloer'. BV's als een professional doen dansen is voor Arman een hele uitdaging maar eentje die hij heel graag opneemt. ‘Ik doe nu voor de derde keer mee aan het programma. Het resulteerde al twee keer in een derde plaats, wie weet zit er met Eline De Munck zelfs meer in. Zij is zeer gemotiveerd en kan nog vooruitgang boeken.'

Arman begeleidt niet enkel BV's maar neemt ook topdansers onder zijn hoede. ‘In de school zitten er onder meer drie Belgische kampioenen en nog enkele andere kleppers. Jammer dat de danssport niet meer aandacht krijgt want dit is echt topsport waarbij uithouding en fysieke paraatheid heel belangrijk zijn.'

In de dansstudio zijn ook beginners welkom. ‘We zijn er voor iedereen die wil dansen. Er zijn ook veel aanvragen van koppeltjes die een openingsdans willen aanleren voor hun huwelijksfeest.'

Vanaf vrijdag 9 november gaan bij VTM opnieuw 10 bekende gezichten 10 weken lang de strijd aan in de dansarena tijdens een nieuw seizoen van 'Sterren op de Dansvloer'. Het populaire dansprogramma viert zijn lustrumeditie en onderging enkele vernieuwingen.

Zo krijgt sexy Francesca Vanthielen met Kürt Rogiers een nieuwe co-host aan haar zijde, wordt er een gloednieuw decor gebouwd in een nieuwe studio en onderging ook de jury enkele wijzigingen. En uiteraard zullen er ook 10 nieuwe en beloftevolle danskoppels te bewonderen zijn.

Net als de voorbije seizoenen kunnen de bekende Vlaamse gezichten rekenen op de intensieve begeleiding van hun professionele danspartners, waar ook heel wat nieuwe gezichten te bespeuren zijn. De 10 koppels zullen week na week tegen elkaar strijden, door telkens een nieuwe dans aan te leren en in de liveshows letterlijk en figuurlijk hun beste beentje voor te zetten.

De personalities die zich op de dansvloer wagen zijn Hannelore Knuts, Rani De Coninck, Erika Van Tielen, Linda Mertens, Eline De Munck, Lucas Van den Eynde, Kevin Van Der Perren, Showbizz Bart, Tom Coninx en Vincent Banic. Zij laten zich onder meer onderdompelen in de passionele paso doble, de stomende rumba en de idyllische Weense Wals en zullen afwisselend een ballroom of Latin dans tentoon spreiden. De repetities van de koppels zullen ongetwijfeld gepaard gaan met het nodige bloed, zweet en tranen en ook die weg naar perfectie krijgt een prominente plaats in het programma.

De koppels worden deze keer beoordeeld door een gloednieuwe jury. Gevestigde waarden Rony Daelemans en Davy Brocatus zijn terug op post en worden dit jaar bijgestaan door vrouwelijk, deskundig schoon, met name Euvgenia Parakhina en Dina Tersago. Zij bepalen samen de helft van de punten. Maar ook de kijker thuis kan zijn stem opnieuw laten gelden.

Ook dit jaar wordt de muziek gebracht door de professionele live-band onder leiding van Steve Willaert. Zij spelen arrangementen van hedendaagse popnummers en van classics in een modern en uiterst swingend jasje.

'Sterren op de Dansvloer' belooft een spetterende show met een klassevolle mix van glamour, entertainment, fantastische outfits, aanstekelijke muziek in een schitterend decor.

De 10 BV's en hun danspartner

    Rani De Coninck en Jeroen Struijlaart
    Erika Van Tielen en Kris Vandromme
    Linda Mertens en Aerjen Mooijweer
    Eline De Munck en Arman Eranosjan
    Vincent Banic en Vanessa Natale
    Kevin Van der Perren en Charissa van Dipte
    Showbizz Bart en Monique Broekmeulen
    Hannelore Knuts en Marcus Van Teijlingen
    Tom Coninx en Olga Terechova
    Lucas Van den Eynde en Leila Akcelik

Francesca Vanthielen en Kürt Rogiers
Francesca Vanthielen was reeds van de partij bij de vorige 4 seizoenen van 'Sterren op de Dansvloer'. Voor deze lustrumeditie van de entertainende show krijgt ze Q-music presentator en acteur Kürt Rogiers aan haar zijde.

Kürt is alvast razend enthousiast om aan dit nieuwe avontuur te beginnen. 'Ik ben altijd een fan geweest van dansprogramma’s zoals 'Sterren op de Dansvloer' en 'So You Think You Can Dance'. Dat zijn programma's waarin mensen zichzelf echt kunnen en willen overstijgen en dat ik er zelf deel mag van uitmaken, ervaar ik als een geweldig compliment. Ik vind het ook een fantastische eer dat ik dit programma samen met Francesca mag presenteren.'

Ook Francesca is in de wolken met de komst van haar nieuwe collega. 'Ik heb altijd een goede band gehad met Kürt en ben dan ook blij dat we dit programma samen kunnen doen. We hebben elkaar trouwens 14 jaar geleden leren kennen op de dansvloer en hebben toen tot in de vroege uurtjes gedanst.'

De nieuwe professionele jury
De prestaties van de personalities op de dansvloer zullen met argusogen bekeken en gejureerd worden door een gloednieuwe, deskundige 4-koppige jury. Davy Brocatus en Rony Daelemans zijn niet aan hun proefstuk toe en zorgen voor de ervaring.

Davy Brocatus, zelf professioneel ballroomdanser die jarenlang werkte als danstrainer in Londen, won in zijn carrière een hele rist nationale en internationale danswedstrijden en vertegenwoordigde met verschillende danspartners niet alleen België, maar ook Australië en Schotland.

Rony Daelemans , die zijn strepen als danser en trainer in de professionele danswereld meer dan verdiend heeft, werd samen met zijn echtgenote maar liefst 15 keer Belgisch Kampioen. Beide heren zetelden ook in de voorbije 4 edities van 'Sterren op de Dansvloer'.

Achtvoudig latin en ballroom danskampioene Euvgenia Parakhina is het eerste nieuwe gezicht in de jury. Euvgenia zetelt momenteel in de jury van 'So You Think You Can Dance' bij VTM en is ook jurylid in het Nederlandse 'Strictly Come Dancing'. Ze was zelf ook in actie te bewonderen in 5 seizoenen van 'Dancing With The Stars'. Zij is dus als geen ander geplaatst om de prestaties van de dansers te beoordelen.

Dina Tersago vergezelt Euvgenia als tweede nieuwkomer. Dina, momenteel te zien bij VTM als host van 'Boer zkt Vrouw', mag gerust een ervaringsdeskundige genoemd worden. Zij won in 2006 de eerste editie van 'Sterren op de Dansvloer'. Sindsdien is ze gebeten door de dansmicrobe en gaf ze zelf ook al professionele danslessen.

Davy, Rony, Dina en Euvgenia mogen zich opmaken om vanaf vrijdag 9 november de prestaties van de bekende dansers op het geboende parket te beoordelen in de wervelende liveshows van 'Sterren op de Dansvloer'.

'Sterren op de Dansvloer' met bekende Vlaamse vrouwen Linda Mertens, Eline De Munck, Rani De Coninck, Erika Van Tielen en Francesca Vanthielen, vanaf vrijdag 9 november om 20.30 uur op VTM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten