vrijdag 20 september 2013

Gastrol voor Eline De Munck in 'Danni Lowinski' met Nathalie Meskens tussen de sexy missen
Gastrol voor Eline De Munck in 'Danni Lowinski' met Nathalie Meskens tussen de sexy missen

Op het einde van de derde aflevering van 'Danni Lowinski' zag de pittige sexy advocate -samen met meer dan een miljoen kijkers- hoe haar ex-vriend Olivier (gespeeld door Kürt Rogiers) in de wagen aan het flikflooien was met zijn collega Anke (Amaryllis Uitterlinden).

Danni (Nathalie Meskens) laat het echter niet aan haar hart komen en steekt al haar energie in een nieuwe zaak. Daarvoor infiltreert ze in het miss-milieu in de discotheek Rio, waar onder andere de blonde Valerie (een gastrol voor Eline De Munck) een gooi doet naar het felbegeerde lint.

Beide dames doen hun mooiste bikini aan, geven zich helemaal bloot en werpen al hun troeven en tetten in de strijd om datgene te krijgen wat ze willen: Valerie de titel Miss Rio, Danni een nieuwe professionele overwinning.

Miss Rio
Sylvie, het nichtje van Bieke, wint juridisch advies in bij Danni. Het meisje won de maandelijkse missverkiezing in de club Rio en heeft  dus recht op het prijzengeld van 10.000 euro. Wat Sylvie echter niet had gelezen in het contract waren de kleine lettertjes: siliconenborsten zijn niet toegelaten.

Ze kan dus fluiten naar haar geld. Maar volgens Sylvie praatte Tony Vroman, de baas van de Rio, haar die borstvergroting zelf aan. Danni stelt alles in het werk om de 10.000 euro toch te ontfutselen van Vroman, zodat de werkloze Sylvie 'haar tweeling'(haar siliconen borsten) aan de bank kan terugbetalen.

Wanneer de vriendengroep haar uitdaagt om zelf mee te doen aan de volgende missverkiezing, wil Danni(Nathalie Meskens) hot als ze is, bewijzen dat ze de confrontatie met de afgetrainde tienermeiden aandurft.

Olivier weet duidelijk dat de advocate achter de twee aanslagen op zijn wagen zit, maar Danni en Sven doen alsof hun neus bloedt. Er hangt trouwens flink wat spanning in de lucht tussen de twee, sinds hun net-niet-kus.

Gastacteurs: Eline De Munck (Valerie), Daphne Wellens (Sylvie), Eric Kerremans (Tony Vroman), Christel Domen (Katja De Boosere), Jits Van Belle (Siska Vroman), Ellen Petri (barkeepster Conny), Gert Winckelmans (advocaat), Karel Deruwe (Rechter Hanssens), e.a.

Eline De Munck weer topless in film Crimi Clowns

Wie de tv-reeks Crimi Clowns heeft gevolgd, is het vast niet vergeten: Eline De Munck (24) die als stripdanseres in hoogst natuurlijke staat bloot over het podium kronkelt. De Munck herneemt dat rolletje nu in Crimi Clowns - The Movie , de film van Luc Wyns die vanaf 3 april in de bioscoop loopt.

‘Natuurlijk zal ik van sommige mensen wel weer commentaar krijgen: Amai, die durft met een naaktscène. Maar de uitdaging van een extreem personage vind ik net zo leuk als naakt acteren op TV. Ik ben daar trouwens ook niet alleen in, hé.
 
Marie Vinck loopt ook wel eens met haar borsten bloot in een film. Bovendien sta ik niet helemáál in mijn blootje. Ik heb nog een slipje aan en van die dingetjes op mijn tepels, alleen de BH is uit. Het bloot past ook perfect in de context van deze film, waarin het er behoorlijk ruig aan toegaat. Functioneel bloot, heet dat.'

'Wat een kanjer van een madam #DanniLowinski', passeerde donderdagavond 28 februari op Twitter toen de eerste aflevering van het tweede seizoen van de feel-goodreeks van start ging.

'En of #DanniLowinski goed staat met dan Genk-truitje!', bevestigde ook Jelle Vossen, aanvaller bij KRC Genk.

Eline De Munck miss voor één nacht

Eline De Munck heeft een zware nacht achter de rug. Deze keer ging ze niet uit de bol op een feestje waar ze Lesley-Ann Poppe tegen kwam en was ze ook niet op een festival maar wel op de set van Danni Lowinski.

De opnames voor het tweede seizoen van de vtm-serie Danni Lowinski zijn pas begonnen en Eline De Munck mocht langs komen om een gastrol te spelen. Eline speelt in één van de afleveringen de rol van Miss Rio.

Het is een kleine maar belangrijke gastrol voor de presentatrice, actrice en zangeres maar ze was bijzonder fier dat ze voor één nacht het lintje en kroontje van Miss Rio mocht dragen.

Apart. Amusant. Arrogant. En àbsoluut niet op haar mondje gevallen. Op 1 maart 2012 maakte Vlaanderen kennis met de pittige en warmhartige Danni Lowinski, een kapster met één grote droom: advocate worden. In het eerste seizoen van de feel good-reeks verwenden Nathalie Meskens, Kürt Rogiers, Michel van Dousselaere, Marianne Devriese, Mathias Sercu en co Vlaanderen met de zotste tussen-pot-en-pint-gesprekken en juridische cases waar menig rechter van achterover zou vallen in z’n chique lederen stoel.

De afgelopen weken was dat in het tweede seizoen van de reeks niet anders en ging Danni Lowinski zwierig verder met haar succesverhaal, dat voor de kijkers thuis op donderdag 23 mei 2013 tot een einde komt. In de allerlaatste aflevering van Danni Lowinski staat er echter nog heel wat te gebeuren.

Danni mag haar eigen kantoortje in het winkelcentrum dan wel op zak hebben, ze vecht nog met 2 grote leegtes: een écht kantoor, zodat andere advocaten haar eindelijk aux sérieux zullen nemen, en een vent. Keuze genoeg nochtans, wat dit laatste betreft. Zowel haar ex-vriend Olivier Smets (Kürt Rogiers) als haar laatste vlam Sven Vernieuwe (Rudy Morren) vechten om haar hart. Maar voor wie klopt het hare het snelst?

Wat met fietsenmaker en flamboyante vrouwenversierder eersteklas Dries (Rik Verheye)? Hij heeft zowel Niels als Bieke iets op te biechten. Haalt Niels eindelijk zijn doktersdiploma? Welke fratsen haalt brompot Roman (Michel van Dousselaere) nog uit? En hoe vergaat het de hoogzwangere Bieke wanneer haar water breekt terwijl zij samen met Danni gegijzeld wordt in het shoppingcenter?


Sylvie, het nichtje van Bieke, wint juridisch advies in bij Danni. Het meisje won de maandelijkse missverkiezing in de club Rio en heeft dus recht op het prijzengeld van 10.000 euro.

Wat Sylvie echter niet had gelezen in het contract, waren de kleine lettertjes: siliconenborsten zijn niet toegelaten. Dus niet alleen de grote van de tetten waren van belang, maar ook of de borsten wel echt waren. Danni stelt echter alles in het werk om de 10.000 euro toch te ontfutselen.

Danni's vriendengroep daagt haar uit om zelf mee te doen aan de volgende missverkiezing. Danni trekt haar mooiste badpak en bikini aan om haar sexy lichaam te showen tijdens de Miss verkiezing, zal ze winnen?

Olivier weet zeker dat de advocate achter de twee aanslagen op zijn wagen zit, maar Danni en Sven doen alsof hun neus bloedt...

Miss Cosmos met Eline De Munck
Seizoen 2, aflevering 4 van 13


Daphne Wellens (guest actor)
Nathalie Meskens (Danni Lowinski)
Kurt Rogiers (Olivier Smets)
Rudy Morren (Sven Vernieuwe)
Marianne Devriese (Bieke Storme)
Michel Van Dousselaere (Roman Lowinski)
Mathias Sercu (Niels Deburghgraeve)

Rik Verheye (Dries Boonen)
Eric Kerremans (guest actor)
Christel Domen (guest actor)
Jits Van Belle (guest actor)
Ellen Petri (guest actor)
Eline De Munck (guest actor)
Gert Winckelmans (guest actor)
Karel Deruwe (guest actor)


Eline De Munckvoor het eerst live op antenne voor het BK GSM-werpen in Bredene

Bredene, 21 juli 2012. Dit jaar deed JimTV voor het eerst een live uitzending van op het Belgisch Kampioenschap Gsm-werpen.
Presentatrice van dienst was het ondertussen gekend JimTV gezicht, hot en bekende Vlaamse media madam  Eline De Munck waar we na de live uitzending een gesprek mee hadden…


Meer dan 2 jaar is ze een gekend JimTV gezicht, het begon allemaal met auditie te doen net zoals iemand anders “ik heb absoluut geen voorkeurbehandeling gekregen” zegt ze nog uitdrukkelijk…

Als actrice is Eline De Munck niet echt opzoek naar vaste grote rollen omdat ze naar eigen zegen het niet goed kan combineren met JimTV.

Ik doe een beetje van alles een gastrolletje in Dani Lowinski, Crimi Clowns die in oktober op antenne komt en nog wat toneel.
Maar vooral presenteren is de hoofdprioriteit en dat doe ik ook het liefst van al “het is gewoon leuk”
De 24 jarige schone Eline De Munck geeft dus nog heel wat in petto…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten