maandag 23 december 2013

Eline De Munck tongzoent met vriendin Sean D'Hondt in Ellektra video Do You Really Want To Be With Me


Eline De Munck tongzoent met vriendin Sean D'Hondt in Ellektra video Do You Really Want To Be With Me


Eline De Munck kust nieuwe vriendin Sean D'Hondt vol op de mond

Eline De Munck, alias Ellektra, heeft een nieuwe single én een nieuwe opvallende videoclip uit. Ze geeft een echte lesbische tongzoen ten beste met een zekere Allison, het nieuwe lief van Sean D'Hondt.

De nieuwe single 'Do You Really Wanna Be With Me?' is een feit en Eline De Munck heeft opnieuw voor wat commotie gezorgd met één van de meest erotische Belgische videoclips allertijden.

In de clip is ze in een innige tongzoen verwikkeld met Allison, de nieuwe vriendin van Nailpin-zanger Sean D'Hondt. Op 8 oktober 2009 liep het huwelijk van D'Hondt en An Lemmens op de klippen en nu toont hij zijn nieuw lief in de clip van Ellektra.

Tijdens de opnames in LA was ook de Nailpin-zanger daar toevallig aanwezig. "Ik moest toch eens testen of mijn jeugdvriend in goede handen was bij dat meisje", lacht Eline De Munck.

"Toen we de kus inblikten, werd het ineens erg donker. Bleek dat Sean zo gefascineerd met zijn eigen camera stond te filmen dat hij gewoon voor de lichten van de cameraploeg was komen staan."

Eline De Munck tongzoent met vriendin Sean D'Hondt

Om de nieuwe single 'Do You Really Want To Be With Me' als haar alter ego 'Ellektra' wat meer in de belangstelling te krijgen, begint Eline De Munck de clip met een stevige tongzoen met Allison, de nieuwe vriendin van Nailpin-zanger Sean D'Hondt. De Munck, die fors haar best doet uit te groeien tot de Vlaamse Lady Gaga, pakt graag uit met controversiële videoclips. In de video voor 'I Hate It But I Love It' liep ze in een vispak door de straten van Tokyo. D'Hondt was even getrouwd met VTM-presentatrice Ann Lemmens en volgens het geruchtencircuit zou De Munck mee aan de basis liggen van hun breuk.

De video werd gedraaid in Los Angeles, waar D'Hondt met zijn vriendin Allison toevallig op vakantie was. Naar verluidt kon de Nailpin-zanger en JIMtv-presentator D'Hondt de zoen best smaken. Op het einde van de clip maakt hij trouwens zelf zijn opwachting. Het allereerste album van De Munck, bekend van 'Steracteur Sterartiest', 'Thuis' en 'LouisLouise', komt op 22 februari uit. Dan ligt haar full-cd 'More Is More' in de winkelrekken.

Eline De Munck doet vriendin Anke binnen (video)

In het vtm-programma 'Het Sterke Geslacht' heeft Eline De Munck haar teamgenote Anke Buckinx (Q-Music) innig gezoend. Eerder dit jaar was De Munck ook al goed voor een tongzoen met de vriendin van Sean D'Hondt.

In 'Het Sterke Geslacht', gepresenteerd door Bruno Wyndaele, is het de gewoonte dat de verliezende ploeg afsluit met een tegenprestatie. Anke en Eline kozen dan maar voor een innige kus.


Begin dit jaar zorgde De Munck, alias Ellektra, nog voor commotie met haar videoclip 'Do You Really Wanna Be With Me?'. Daarin was te zien hoe de actrice en een zekere Allison elkaar een stevige tongzoen gaven.

Bekijk deze videoclip hier via YouTube:

Eline De Munck doet vriendin Anke binnen

We hebben het Eline De Munck al eerder zien doen, maar het verveelt nooit. De sexy blonde stoot ‘moest’ maandag vriendin Anke aflebberen nadat het ‘vrouwenduo’ het tv-programma ‘Het Sterke Geslacht’ verloor. De mannelijke tegenstand bestond uit Pieter Loridon en Jani Kazaltzis, dus prijs u vooral gelukkig dat die wonnen. ‘Het Sterke Geslacht’ met Bruno Wyndaele had deze aflevering ‘aandacht’ als thema en daar scoorden de mannen blijkbaar beter in dan de vrouwen. Gevolg: de vrouwen dienden een tegenprestatie te doen. In het geval van Eline en vriendin Anke Buckinx van Q-Music: elkaar eens goed binnendoen. Loridon en Kazaltzis stonden er gniffelend bij en keken ernaar.

Ellektra - Do You Really Want To Be With Me

Eline De Munck is hot en trekt alweer alle registers open om haar naam op de Vlaamse showbizzkaart te spijkeren. In de videoclip van haar nieuwste single Do You Really Wanna Be With Me wisselt De Munck (alias: Ellektra) gewillig van speeksel met de vriendin van zanger Sean d’Hont.

Eline De Munck is nu pas echt veranderd in Ellektra, de ietwat freaky alias waarmee ze haar zangcarrière van start liet gaan. In de nieuwe videoclip draait ze al vanaf de eerste seconde een tong met Allison, de huidige vriendin van artiest Sean d’Hont. En het blijft niet bij een enkele keer. De Vlaamse Lady Gaga lijkt wel opgestaan. Kledij, uiterlijk en uitdagende blikken geven het catchy deuntje de nodige peper in het achterste. Eline is definitief toegetreden tot de bekende sexy media vrouwen en madammen van Vlaanderen.

Do You Really Want To Be With Me is niet de eerste single die Eline De Munck uitbrengt. Ze scoorde eind vorig jaar al goed met I Hate It But I Love It. Eerder was ze natuurlijk ook al te zien als actrice. De blondine speelde onder andere in Thuis en LouisLouise. De Munck was ook naakt te zien in Crimi Clowns en in het programma Steracteur Sterartiest maar als we haar zo bezighoren in haar nieuwe clip, kan ze maar beter resoluut voor de sterartiest gaan, ons gedacht.

Het allereerste album van De Munck ziet het levenslicht op 22 februari. Dan ligt haar full-cd More Is More in de winkelrekken. Klank en beeld van de nieuwe videoclip ziet u hier net onder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten